Blog

Válasszunk zöld nyírt szőnyeget a Nappali padlójára -akció

Dizon
Dizon
2020.02.23 23:53
Válasszunk zöld nyírt szőnyeget a Nappali padlójára -akció

Válasszunk zöld nyírt szőnyeget a Nappali padlójára!

 

Beköszöntött újra az Ősz, érdemes a szőnyegeinket átnézni, és amit úgy látunk, hogy kissé kopott már azt cseréljük feltétlenül.

Frissítsük otthonunk padlóját impozáns zöld színű nyírt szőnyeggel.

Vigyük be a lakásba az örökzöld harmóniáját, tejesen már érzés lesz belépni a nappaliba ha egy üde zöld szőnyeg vár minket.A zöld egy nyugtató szín, mely vidám hangulatú, és könnyen alkalmazkodik nagyon sokféle színárnyalathoz.  A  zöld szőnyeg színe egyensúlyt és harmóniát sugároz.

A zöld szőnyeget amikor lehelyezzük a nappalinkba, olyan érzéssel fog eltölteni, mintha folyamatosan tavasz lenne Nálunk. Különösen jól mutat fehér színű bútorokkal vagy ülőgarnitúrával, de a krém-bézs  színekkel is nagyon mutatós és elegáns.

Ha a zöld szőnyeget pl. a barna bútorokhoz vagy textilekhez hangoljuk, akkor szinte nyugalmat és melegséget áraszt a tér a hová helyezzük. Érdemes kipróbálni!

A zöld szőnyeg gyerekszoba padlóján is nagyon látványos lehet, mivel a gyerek is kedvelik az élénk színeket. Pl. egy focipályás zöld nyírt szőnyeg egy kisfiú álma lehet, különösen ha  odavan a fociért.

A zöld szőnyeg ideális lehet bármelyik lakótérben, mivel melegséget, nyugalma és meghittséget tükröz.

Válassz zöld nyírt szőnyeget otthonodba!