0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Tavaszi  megújulás – Miért válassz krém színű  micro plüss shaggy szőnyeget nappalidba?


Végre, újra beköszöntött a Tavasz! – Szikrázó nap sugarai járja be az otthonunkat - de különösen a  nappaliban a virágok között szikráznak a tavasz fények.

 

Pezsdítsd fel nappalid padlóját egy új gyönyörű világos krém színű, pihe-puha micro plüss shaggy szőnyeggel. Bármely padlózaton kitűnően mutat, legyen az parketta-, laminált padló-, kőburkolat. Mindenképpen egy melegséget visz még pluszban a nappalidba, és nem utolsósorban eleganciát.

A krém színű micro plüss szőnyeg bármely színhez jól áll mely uralkodik otthonodban. Világos, ezért tágítja a teret. A micro plüss szőnyeg nagyon puha shaggy szőnyeg típus,  szálai cérna vékonyságúak,  viszont nagyon sűrűn szövött, ezért amikor rálépünk, akkor érezhetjük igazán a finom lágyan simogató puhaságát, akár egy plüss cica.

 

Nagyon jó érzés a micro plüss szőnyeget használatba venni, különleges látvány-, és érzés is egyben a nappalidban. Öt féle méretben megvásárolható. Kis összekötő szőnyegei és futószőnyege is létezik. Érdekes trend van kialakulóban a lakberendezésben, az egymásra rétegzett szőnyeg az enteriőröknél.

Takarítása is egyszerű, hasonlóan porszívóval mint más szőnyegeket ugyanúgy  kell takarítani, vagy vegyileg is tisztítható.

 

Válaszd őt nappalidba – ez az a szőnyeg ami első látásra szerelem és az is marad.:)

 

Címkék: shaggy szőnyeg, micro plüss szőnyeg

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:
 
Hozzászólás beküldése