Blog

A Fehér shaggy szőnyeg pozitív hatásai.

Dizon
Dizon
2020.02.24 22:32

A Fehér shaggy szőnyeg pozitív hatásai

A Tavasz beköszöntével úgy gondolom lakásunk – otthonunk is megújulásra vár. Végig sétálok az előszobától a nappalin keresztül a konyhába-, étkezőbe-, fürdőszobába és a hálószobába, és jól látható a szőnyegeink is megújulásra várnak.

A letisztult formák-, és színek kedvelőinek javaslom a tört-fehér shaggy szőnyegeinket 5-8 féle méretben. A ki kiegészítő összekötő mérettől kezdve egészen a nagy terekig, akár 300 x 400 cm méretben is választható a tört-fehér hosszú szálú shaggy szőnyeg.


A fehér-, tört-fehér szín a tisztaság fennkölt elegancia színe. A tört-fehér shaggy szőnyeg nagyon sokféle színhez jól alkalmazható. A fehér shaggy szőnyeg nyugtató hatással van a hétköznapjainkra, amikor megpillantjuk, és amikor rálépünk. Finom puhasága magával ragad. Nagyon kellemes a rajta való közlekedés.
Van aki azt mondja: „ Nehéz tisztítani-, takarítani, minden meglátszik rajta,…stb”. Semmivel nem nehezebb a fehér shaggy szőnyeg tisztán tartása mint bármely más szőnyegé!!! 

Bátran használd nappalidban-, hálószobádban a fehér shaggy szőnyeget. Ebben a pillanatban azt tudom elképzelni, hogy pl. egy fehér, vagy tört-fehér shaggy szőnyeg mennyire jól tud mutatni egy levendula lila hálószobában egy levendula színű ágyneműhuzattal, és kiegészítőkkel. Vagy pl. mennyire jól tud mutatni ez a tört-fehér shaggy szőnyeg fehér bútorokkal halvány lila levendula színű ülőgarnitúrával és tört-fehér díszpárnákkal.

Válaszd otthonodba a tört-fehér shaggy szőnyeget, és élvezd az ablakaidon beszűrődő nap fényét.


Hasznos tippek szőnyeg választáshoz.