Blog

szőnyeg akció alatt érdemes vásárolni

Dizon
Dizon
2020.02.24 18:33
szőnyeg akció alatt érdemes vásárolni

A szőnyeg akció alatt érdemes vásárolni

 

Szeretné végre Ön is minőségi szőnyeggel burkolni házának padlóját? A szőnyeg akció keretében erre lehetőség van, ráadásul olyan kedvezményeket vehet igénybe, amelyeket sehol máshoz. A padlószőnyeg manapság az egyik legnépszerűbb választás, ha burkolásról van szó, hiszen rendkívül kellemes rajta járni, ráadásul a meleget is megtartja valamilyen szinten.

A padlószőnyegekkel kapcsolatban természetesen sok tévhit kering, amelyeket most szeretnénk eloszlatni, hogy a szőnyeg akciót mindenki igénybe vehesse. Az egyik legnagyobb tévhit az, hogy a szőnyegpadlók allergiát okozhatnak. Az allergiát nem a szőnyegpadló okozza, hanem a felületükön felhalmozódó por, poratka és más nem letakarított káros jellegű vegyi anyagok, amelyek bekerülnek a helyiségekben tartózkodó emberek légútjába.A portaszító alapanyagokból gyártott szőnyegpadlókról rendkívül könnyű ezeket eltüntetni, és a gyakori takarításukkal megakadályozható az allergiás tüneteket okozó anyagok felhalmozódása a szobákban. A szőnyeg akció keretében Ön is vásárolhat ilyen szőnyegeket,amelyekhez korrekt áron juthat hozzá.

Allergiások számára lényeges olyan típusú szőnyegpadlót választani, amelyik szálkezelt bevonatú és portaszító tulajdonságú, mivel ez megakadályozza az allergének felgyülemlését. Az viszont tény, hogy a védőbevonat nélküli, olcsó alapanyagú szőnyegpadlók nem képesek megakadályozni, hogy ezek az anyagok felhalmozódjanak, ezért ezeket nem ajánljuk.

Az ilyen anyagok évekig beágyazódnak a szőnyeg szálai közé és valóban okozhatnak allergiás tüneteket, ezért érdemes a szőnyeg akció alkalmával Önnek is minőségi szőnyeget választania. Az akció alkalmával tekintse meg a Dotta Világos barna Nyírt padlószőnyeget!