Blog

Speciális szőnyeg és padlószőnyeg az Ön otthonába is

Dizon
Dizon
2020.02.24 18:28
Speciális szőnyeg és padlószőnyeg az Ön otthonába is

Speciális szőnyeg és padlószőnyeg az Ön otthonába is

 

Gondolkozott már azon, hogy felújítja lakását? Az egyik legfontosabb kérdés ilyenkor, hogy a padlóburkolat milyen legyen. A szőnyeg remek választás, hiszen eleve melegebb érzetet ad, mint bármely parketta vagy linóleum, ráadásul otthonossá is varázsolja a lakhelyet.

Rendkívül sok különböző padlószőnyeg fajta van, amelyek mind különböző gyártási technológiákkal készülnek. A csúcsnyírt,avagy Scroll típusú szőnyegek szálainak magassága például minden esetben változó, és felülről, egyedileg, gyárilag nyírtak, amely rendkívül egyedivé teszi ezt a fajtát.
A szálak felületkezelt anyagúak, és a speciális nyírás adja meg az ilyen típusú szőnyegek egészen egyedi mintázatát, amelyet mindenki jól ismer. Természetesen nem csak egyfajta szőnyegtípusból lehet választani. Weboldalunkon számos gyártási elve alapján készült szőnyeg található, amelyeket Ön is megrendelhet.

Ha többet szeretne tudni az egyes szőnyegekről, akkor erre is van lehetőség. A nyírt és hurkolt padlószőnyegeknél a gyártáskor a hurkolásokat például csak adott helyen,mintaszerűen vágják el. Ezzel adják meg a tervezők a felületük mintázatát, amit végső soron a megmaradt hurkolt részek testesítenek meg.

Sokan kérdezik, hogy milyen szőnyeget érdemes vásárolni. Általános vélemények alapján a sűrű szövésű szőnyegek valamivel tartósabbak szoktak lenni, ami laikus szemmel is jól látható, és tapintással is ellenőrizhető, azonban nem biztos, hogy mindenki erre vágyik.

A legjobb módszer az, ha Ön is ellátogat üzletünkbe és kipróbálja mely szőnyeg illik a legjobban otthonába. Ha egyedi szőnyeget keres, akkor a Jácint Lila nyírt padlószőnyeg remek választás!