0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Többfunkciós pléd, ízléses lovas mintával.

Egy pléd, amely dizájnos, ízléses, szép lovas mintájával mindenki tetszését elnyeri. Méretét tekintve lehet ágytakaró egyszemélyes ágyon.

Ez a barna lovas pléd kicsik és nagyok kedvence lesz. Barátságos mintázata és kellemes világos alapszíne miatt szerintem mindenki tetszését elnyeri. Puhaságának nehéz ellenállni. Ez a pléd mindenhol megállja a helyét.Gyerekszobában is használhatjuk ezt a plédet ágytakaróként, hiszen mintázata a gyerekek számára is barátságos. De ha hidegebb őszi estéken, vagy téli napokon ha magunkra terítjük, puhasága magával ragad minket. Akár el is szenderedhetünk benne, hiszen mindenkit álomba ringat a puha és meleg pléd. Ha párunkat szeretnénk meglepni egy romantikus estével, nem lehet akadály a hideg sem. Hiszen bárhova is megyünk, ezt a plédet mindenhova magunkkal tudjuk vinni. Leteríthetjük a padlóra, így egyfajta pikniket létrehozva, felidézve a nyarat. Vagy a plédet magunkra terítve nézhetjük a kandallóban vidáman lobogó tüzet.

Pici gyerekeknek is bátran használhatjuk földre leterítve a puha meleg lovas plédet. Nem kell aggódnunk, hogy csemeténk a játék hevében felfázik. Kúszó babáknak is kellemes élményt nyújt. Kicsi tenyerének jól fog esni a pléd puhasága. Nem lesz tele a pici keze a pléd szálaival. Ha összekoszolódik, csak tegyük be a mosógépbe, hiszen 30 fokon mosható. Így tisztítása miatt sem kell aggódnunk. Ágyunk rendezettségét ezzel a pléddel letakarva még jobban fel tudjuk dobni. A pléden a vágtázó lovak élethűen vannak ábrázolva, ezáltal egyfajta szabadság jut róla eszünkbe.

A lovas pléd puhaságában és melegségében nem fog csalódni, bátran ajánlom minden korosztálynak nemtől függetlenül. Akár ajándéknak is megállja a helyét

Címkék: pléd, lovas pléd, puha pléd

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:
 
Hozzászólás beküldése