Telefonszámunk: +36-30-509-2418 | +36-30-121-5354 | Email címünk: info@dizon.hu
BLACK FRIDAY AKCIÓ! Akár 40% kedvezmény! Ingyenes szállítás!
Blog

Többfunkciós pléd, ízléses lovas mintával

Dizon
Dizon
2020.02.24 22:34

Többfunkciós pléd, ízléses lovas mintával.

Egy pléd, amely dizájnos, ízléses, szép lovas mintájával mindenki tetszését elnyeri. Méretét tekintve lehet ágytakaró egyszemélyes ágyon.

Ez a barna lovas pléd kicsik és nagyok kedvence lesz. Barátságos mintázata és kellemes világos alapszíne miatt szerintem mindenki tetszését elnyeri. Puhaságának nehéz ellenállni. Ez a pléd mindenhol megállja a helyét.
Gyerekszobában is használhatjuk ezt a plédet ágytakaróként, hiszen mintázata a gyerekek számára is barátságos. De ha hidegebb őszi estéken, vagy téli napokon ha magunkra terítjük, puhasága magával ragad minket. Akár el is szenderedhetünk benne, hiszen mindenkit álomba ringat a puha és meleg pléd. Ha párunkat szeretnénk meglepni egy romantikus estével, nem lehet akadály a hideg sem. Hiszen bárhova is megyünk, ezt a plédet mindenhova magunkkal tudjuk vinni. Leteríthetjük a padlóra, így egyfajta pikniket létrehozva, felidézve a nyarat. Vagy a plédet magunkra terítve nézhetjük a kandallóban vidáman lobogó tüzet.

Pici gyerekeknek is bátran használhatjuk földre leterítve a puha meleg lovas plédet. Nem kell aggódnunk, hogy csemeténk a játék hevében felfázik. Kúszó babáknak is kellemes élményt nyújt. Kicsi tenyerének jól fog esni a pléd puhasága. Nem lesz tele a pici keze a pléd szálaival. Ha összekoszolódik, csak tegyük be a mosógépbe, hiszen 30 fokon mosható. Így tisztítása miatt sem kell aggódnunk. Ágyunk rendezettségét ezzel a pléddel letakarva még jobban fel tudjuk dobni. A pléden a vágtázó lovak élethűen vannak ábrázolva, ezáltal egyfajta szabadság jut róla eszünkbe.

A lovas pléd puhaságában és melegségében nem fog csalódni, bátran ajánlom minden korosztálynak nemtől függetlenül. Akár ajándéknak is megállja a helyét