Blog

Minőségi és igényes antiallergén paplanok, párnák

Dizon
Dizon
2020.05.19 11:56
Minőségi és igényes antiallergén paplanok, párnák

Antiallergén paplan és párna, a nyugodt, pihentető alvás kulcsa.

Napunk egyik legjobb része az, amikor a pihe-puha ágyban betakarózhatunk kedvenc meleg paplanunkkal és álomra hajthatjuk fejünket párnánkon. Dizon.hu oldalunkon kiváló minőségben vásárolhatod meg a legmegfelelőbb antiallergén paplan és párna szetteket otthonodba.

Ha allergiás vagy a poratkára, eldugul vagy folyik az orrod, viszket a szemed és a bőröd, kimondottan ajánljuk magyar gyártású antiallergén termékeinket. Kiváló választás azok számára, akik kedvelik a praktikus, kényelmes, könnyen mosható ágynemű garnitúrákat.

A család minden tagjának beszerezheted a megfelelő méretű paplanját, párnáját. Gyermek és felnőtt méretekben is. A gyermek antiallergén kispárna mérete 35 x 45 cm, a paplan mérete pedig 90 x 120 cm. Jó tanács a méret kiválasztásához, hogy a paplan hosszúsága legyen 20-30 centiméterrel hosszabb, mint a testmagasságunk. Ajánljuk hoteleknek, szállodáknak, egyéb szállásadó helyeknek is.

Mi a különbség az antiallergén és a hagyományos paplan között?

Az antiallergén paplanok és párnák olyan speciális anyagösszetétellel készülnek, amelyekben a baktérium, a gomba, poratka és egyéb élősködők nem képesek megtapadni. Sajnos ezek sokaknál kellemetlen allergiás reakciót váltanak ki. Remek antiallergén garnitúráink könnyen lecipzározható huzattal rendelkeznek, amelyek külön moshatóak. Ezek puha microfiber anyagból készültek. Töltetük antisztatikus szilikon poliésztergolyó, ami puha, könnyű és kiváló légáteresztő, jól szellőző. Hófehér, steppelt, bőrbarát anyagának köszönhetően a rendszeres mosás ellenére sem esik össze, hanem megtartja eredeti formáját, nem csúszkál el a töltet. 40-60 fokon mosógépben mosható külön a huzat és a töltet is. Legnépszerűbb paplan-párna garnitúránk ez a Micike levehető huzatú mosható paplan párna három részes, kispárnából, nagypárnából és 135 x 200 cm-es paplanból álló antiallergén szettünk, amelyet most akciós áron rendelhetsz meg.

A hagyományos paplanokat és párnákat a poratkára érzékeny embereknek gyakrabban kell mosniuk, szellőztetniük, hogy a megtelepedett gombákat, baktériumokat, poratkákat elűzzék.  

Miért válassz antiallergén garnitúrát?

Életünk egyharmadát alvással töltjük. Nem mindegy tehát, hogy azt milyen minőségben tesszük. Sajnos az allergiások száma egyre nő, a kereslet pedig az antiallergén paplanokra, párnákra is csak fokozódik. A dizon.hu kedvező áraival és minőségi termékeivel járul hozzá mindenkinek a nyugodt, pihentető és egészséges alvásához.