Blog

Prémium kategóriás selyemangin paplan és párna

Dizon
Dizon
2020.02.24 19:31

Magas minőségi anyagból előállított selyemangin paplan, kiváló ágyneműhuzattal, amely az anyag tartósságának köszönhetően  rendkívül hosszú ideig fogja biztosítani a benne pihenő emberek nyugalmát és kényelmi színvonalát.

A mai trendeknek megfelelően már nem egy nagy vastag nehézkötésű paplannal takarózunk, mint nagymamáink klasszikus közkedvelt dunyhái amiben el lehetet veszni. Hanem egy szuper könnyített dizájnos paplan - párna kellemes színvilágú modern termékkel mint amilyen ez a selyemangin paplan.A mai világunk egyre letisztultabb és könnyedebb stílust kíván a paplan, párna tekintetében is, és vár el mind a gyártók mind a felhasználók oldaláról ezért minimalizáljuk a nehéz, robosztus anyagokat formákat a paplan gyártása során. A mai korszakunk jellegzetes teret hódító karaktere a technika amely paplan-párna készítése során is megjelenik. Technikai berendezési tárgyak, eszközök, gépek, felszerelések lepik el a lakásunkat. Egy ilyen lakberendezési használati darab, textil – paplan, párna és a rajtuk lévő ágyneműhuzat -  az is amit magunkra húzunk és beburkolózunk  ebbe  a kellemes selyemangin óceán kék paplanba . Erős masszív pamutszállak folytonos össze szövése és préselése adja a paplan – párna külső minőségi fedőrétegét, amelybe erős és tartós szilikon golyócskákat töltöttek bele, ezáltal  nagyon hosszú ideig megtartja a paplan és párna az eredeti formáját, nem lapul és esik össze.

Ez a paplan, párna anyagkombináció technikailag is és anyagminőség szempontjából is 100 % k-ban megállja a helyét az igényes felhasználói piac szegmens világában. A selyemangin anyag a paplanon és párnán a hálószobába illó finom textília, ami egy minőségi komfortérzetet biztosít minden paplan, párna használója számára.. A magyarországi otthonok felszereltsége kényelmi szempontból egyre jobban felzárkózik a nyugati magas színvonalhoz , a paplan és párna tekintetében is mert az életterünkre, a közvetlen környezetűnkre nagyon igényesek vagyunk mi magyarok.

Nagyon szeretjük körbevenni magunkat szép lakberendezési tárgyakkal, köztük a paplan és párna tekintetében is. A hálószobában amitől szárnyra kell a lelkünk és vidám lesz szívünk ezért arra törekszünk , hogy mimnél szebbé, hangulatosabbá tegyük azt a lakóteret, életteret ami az otthonunkat alkotja, amelyhez hozzájárul egy kiváló minőségű selyemangin paplan párna garnitúra.. Ez az óceán kék selyemangin paplan teljes mértékben beilleszkedik a magyar háztartások palettájába színe formája anyaga remek minőséget képvisel . A kedves vendégszeretet sem elhanyagolható a hazánkban. Nem csak a jó magyaros ételek ízek tudják levenni a lábáról a messziről jött embereket, hanem a hálószóba otthont pótló paplan és ágyneműhuzatok is. Mindennek meg kell adni a módját ezért bátran alkalmazhatjuk a vendégeik kényeztetésére, hogy élmény legyen az alvás a paplanba és rajta lévő ágyneműhuzatban.

Legyen örömteli  meghitt, pihentető minden éjszaka az ágyneműhuzatunkban, amit nálunk tölt el a megfáradt vendégünk. a  selyemangin óceán kék paplan társaságában.