Blog

Szeress bele a narancsos terra shaggy szőnyegbe

Dizon
Dizon
2020.02.24 19:17

Narancsos terra shaggy szőnyeg a mediterrán hangulatért
 

A szőnyeg mondhatjuk úgy, hogy a szoba legmeghatározóbb, legmarkánsabb darabja.

Használatával extra melegséget, adunk otthonunknak, valamint a berendezéseinknek, bútoroknak hátteret teremtünk. Feldobjuk, színt viszünk, kényelmet varázsolunk a térbe. Sokan térelválasztónak is alkalmazzák. A szőnyegekkel a bútorainkat összefoghatjuk, így egy teljes egész képet fog mutatni, otthonunkról, nem lesz lebegő érzet a térben. Szőnyegre mindig szükség van, ezért minden háztartásban fellelhető, nélküle minden sokkal ridegebb, lehangolóbb.
Kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy mit várunk el szőnyegünktől, ilyenkor a színt, a mintát, méretet, anyagot egyaránt figyelembe kell venni. Ami még fontos, hogy olyat válasszunk, ami kitűnően harmonizál a lakásberendezéseinkkel és annak stílusával. De ez persze attól függ, hogy szőnyegünk inkább háttérként funkcionáljon vagy tűnjön ki a tömegből és az domináljon.

A shaggy szőnyeg az, ami mindenre képes, ő legdivatosabb, legközkedveltebb lakberendezési tárgy. A shaggy szőnyeg már csak anyagával is, képes otthonos hangulatot teremteni. Öltözteti lakásunkat, különleges stílussal ruházza fel. Puhasága, selymes tapintása mindenkit elvarázsol, simogató érzést nyújt, amikor rálépsz, így a család minden tagja örömmel fogja használatba venni. Hosszú élettartamú shaggy szőnyeg, sokáig élvezheted elképesztő puhaságát.


Narancsos terra színe révén egy kis mediterrán stílust csempészhetsz mindennapjaidba, mely magas komfortérzetet fog neked nyújtani. Hihetetlen melegséget áraszt, mely a szívedbe is beköltözik.

Válaszd bátran, ha a mediterrán stílus kedvelője vagy, szereted a forróságot, imádod az életet és a kényelmet akkor ez a shaggy szőnyeg kell neked.