Blog

Műfű rendelés a Dizon.hu webáruházból.

Dizon
Dizon
2020.07.07 12:05

Tudtad, hogy a Dizonon műfüvet is rendelhetsz? Nem? Pedig bizony hogy így van!

Sőt, vállaljuk a komplett műfű kivitelezését is, talajrendezéssel és minden munkálattal együtt. Így Neked csak hátra kell dőlnöd és csodálni a végeredményt. De hogy kinek való a műfű, azt most eláruljuk.

A műfű napjainkban egész sokoldalú felhasználói területtel büszkélkedik. Elterjedt az óvodákban, bölcsődékben, vendéglátó egységeknél, családi házak udvarán és teraszán, társasházak teraszain, sportpályákon, de még közterületeken is egyre inkább alkalmazzák.

Sokan még idegenkednek a műfűtől, de szerencsére egyre több ember jön rá arra, hogy a műfű bizony egy nagyon jó dolog.

Mik a műfű előnyei?

  • Környezetbarát! Igen, a műfű nem egy természetes anyag, a nevében is benne van, hogy mű. Viszont ha már nincs rá szükségünk, vagy le szeretnénk cserélni idővel, akkor eltávolítás után 100%-ban újrahasznosítható.
  • A műfű minden évszakban örökzöld! Locsolásmentesen, víztakarékosan, környezettudatosan élvezhetjük minden nap az álomszép gyepet. Nincs többé kiégett, kiszáradt, foltos fű, csak álomszép, mindig zöld és rendezett műfű.
  • Kutyabarát, állatbarát! Nem kell mindig félve menni haza és attól tartani, hogy kutyáink már megint felásták, kikaparták az egész udvart és füvet. A kutyusok nem tudnak a műfűben kárt tenni, csak önfeledten hemperegni benne.
  • A műfű komfortos, tiszta és biztonságos! Nincs többé fűfoltos ruha, ha a gyerekek kint játszanak a kertben. Van viszont élethű, csiklandozó puhaságú, selymes műfű.
  • A műfű vízáteresztő és vakondbiztos! A nagy mennyiségű, lezúduló esővizet is elnyeli a műfű, emiatt nem kell aggódni, nem fog megállni rajta a víz. Nincs bosszankodás a vakondtúrások miatt. A műfű alá terítsünk vakond hálót, így bebiztosítjuk magunkat a hívatlan „kertrendezőktől”.
  • A műfűvel időt, energiát és pénzt takarítunk meg! Nem kell hetente füvet nyírni, öntözőrendszert telepíteni, növelni a vízszámlát. A fűnyírásból megmaradt időt töltsük inkább a családdal és barátokkal, hiszen az idő a legértékesebb ajándékunk az élettől.

 

A műfűnek láthatjuk, mennyi előnye van. A felsoroltakon túl, több tucatnyit fel lehetne még sorolni. Ha elgondolkodtál, vagy már egy ideje tervezgeted, hogy telepíts e műfüvet otthonra, vagy az óvodába, iskolába, stb, mi segítünk. Ha már döntöttél, helyszíni felméréssel állunk rendelkezésedre. Ekkor megbeszéljük a legoptimálisabb módot a műfű kivitelezéshez, ha szükséges, talajrendezéssel együtt vállaljuk a kivitelezést. Kapcsolatfelvétel az alábbi elérhetőségeken lehetséges: Telefon: +36-30-337-5363; Email: info@dizon.hu