Blog

Mi a műfű valódi előnye?

Dizon
Dizon
2020.02.24 16:01
Mi a műfű valódi előnye?
Mi a műfű valódi előnye?
 
 
Aki kertes házzal rendelkezik az tudja, hogy, ha szépen ápolt gyepet szeretne otthonába, az bizony rendkívül sok fejtöréssel és fáradtsággal jár. Sokan éppen ezért döntenek a műfű mellett.
Leginkább azért, mert ezzel mentesülünk sok kötelezettségtől, amely igazi gyep esetében merül fel.A műfű 
rendkívül gyakori választás sportpályák esetében is, hiszen itt komoly gyűrődést kell elviselnie a fűrétegnek. Milyen előnyei vannak egy műfüves pályának?

Ezek a pályák ellenállnak az időjárás 
viszontagságainak szinte bármilyen körülmények között. Esős időben a csapadék elvezetése műfű vízáteresztő képessége miatt teljesen természetes módon történik, tehát nem kell amiatt aggódni, hogy a víz megáll a fűréteg tetején. Száraz időben sem lesz a műfüves pálya repedezett, így a sportolók bármikor tudják használni a pályát. 
 
Bizonyára Ön is látta már a problémákat, amelyek a hagyományos gyepeknél merülnek fel. A műfű használatával nincs többé pocsolya, vagy sárképződés játék közben! Műfüves burkolattal a pályák állandóan használhatóak, a pálya állapota pedig folyamatosan megfelelő, így a játékot sem kell felfüggeszteni. A műfű burkolatok a megfelelően szintezett hordozó aljzatra vannak fektetve, és szinte minden esetben gumi granulátummal, valamint kvarchomokkal töltik fel a szálak közti területeket, amelyek összefüggőbb réteget biztosítanak ezáltal. 
 
A műfű burkolatot általában nem a teljes felületen, csak a toldásoknál kell összeragasztani, ami egészen praktikus. Ha Ön is minőségi terméket keres, akkor előszeretettel ajánljuk a Milán kültéri műfű szőnyeget, amely különböző kiszerelésekben is elérhető weboldalunkon.