Blog

Milyen takarót válasszunk?

Dizon
Dizon
2020.02.23 23:46
Milyen takarót válasszunk?

Milyen takarót válasszunk?


Egy jó takaró, minden háztartásban elengedhetetlen.

Ezek a selymes, meleg takarók, a mindennapod részévé válnak. Elengedhetetlen az otthonodban, a gyermekszobában, a nappaliban, de hűvösebb estéken is szívesen használod majd a kertben, és az erkélyen is. Ajánljuk vendéglátó egységek kültéri ülőalkalmatosságaira, teraszaira is.Amikor vége a nyárnak, és a hosszú nappalokat felváltják a hosszú esték, még inkább, megnő az igényünk a meleg textíliára. Ilyenkor már szívesebben húzzuk magunkra ezeket a puha plédeket, vágyunk rá, hogy nyakig betakarózzunk velük. Tv nézés, olvasgatás, esetleg beszélgetés közben, vagy amikor leülünk egy jó kis családi társasjátékozásra.

Nem érdemes egyet tartani belőle, számoljunk nyugodtan fejenként egy-egy darab ilyen pihe-puha gyönyörűséggel, mert biztosan nem akar majd osztozni rajta senki. A tapasztalat az, hogy simán lehúzzuk a másikról, szeretnénk ezt a selymes puhaságot csak magunkon tudni, tehát érdemes belőlük többet beszerezni dizon.hu webáruházunkból, ha többtagú a család.

Ajándékötletnek is remek, mellé fogni nem tudsz vele, mert ennek tényleg mindenki örül. Nagyon mélyre pedig nem is kell elpakolni, mert, ahogy melegszik majd az időjárás, úgy vágyunk egyre inkább a szabadidős tevékenységekre, amihez szintén elengedhetetlen ez a jó minőségű takaró.

Akkor is jól jön, amikor a gyerekek elkezdenek kimotyózni a kertbe egy-egy szerepjátékhoz, elkezdenek különböző búvóhelyeket építeni, sátrat verni. Sokszor nincs is annyi pléd, ami elég lenne az elképzeléseikhez. Nagyon szeretni fogják.

Használd bátran babakocsiba, legyen nálad akkor is, amikor autóval utaztok, és tedd be nyugodtan a gyermeked kirándulós táskájába. Kicsire össze lehet csomagolni, hamar a család kedvencévé válik. Ez a mikro szálas pléd, jól kezelhető anyag, rendkívül strapabíró.

Végül már csak a megfelelő színt kell kiválasztani! Kislányoknak nagy örömére választható a rózsaszín-pink, lila, narancs-neon színű takaró. Fiúknak a zöld, vagy a kék színű biztos nagyon fog tetszeni.

A krém, vagy a barna színű árnyalatokat pedig könnyű behelyezni bármelyik lakás arculatába. Lakás dekorálásához is ideális, mivel megfelelő mérete miatt teríthetjük ágyakra is, ágytakaróként is funkcionálhat.

Nézd meg most a dizon.hu webáruházunk aktuális takaró kínálatát!