Blog

Milyen szőnyeget válasszak - Modern, klasszikus szőnyeg webáruház

Dizon
Dizon
2020.02.23 23:53
Milyen szőnyeget válasszak - Modern, klasszikus szőnyeg webáruház

Milyen szőnyeget válasszak?
 

Fontos számunkra az otthon melege. Legyen szó akár impozáns kandallóról, bútorról, dekorációs textilekről és nem utolsó sorban szőnyegekről.

A jelenlegi divat szerint a szőnyegek merész megjelenésűek, izgalmas felületűek, illetve formájuk is egyedi.

Úgy válasszuk ki a számunkra megfelelő szőnyeget, hogy az mindenképpen illeszkedjen a fal és a bútoraink színeihez.Sok féle szőnyeg közül választhatunk ma már, például a divatos shaggy szőnyegek, nyírt szőnyegek, szizál szőnyegek, gyapjú szőnyegek, klasszikus szőnyegek és még sorolhatnám.

Egyik fő szabály az, hogy nagy helyiségbe nagyobb, merészebb, nagy mintájú szőnyegeket válasszunk.  Nagyon trendi mostanában a virág, a levél és indaminták. Kisebb helyiségekbe az apró minták jól mutatnak, viszont itt fontos az, hogy vidám élénk színeket válasszunk.

Nagyon népszerűek a csíkos minták, mely optikailag, mely optikailag rendezettségre utal és egyedi.

Ha modern stílusú, szögletes bútoraink vannak, akkor jól mutatnak az ovál-, kör szőnyegek. Ahol a nagy terek jellemzőek és klasszikus bútorok, a szögletes szőnyeg mutat igazán.

A padlószőnyeg esetében is, ugyancsak az erőteljesebb színvilág lépett életbe. Nagyon kellemes és szerethető padlószőnyegek közül lehet manapság válogatni.

Hálószobába nagyon tudom javasolni a shaggy padlószőnyegeket, melegek és puhák.

Ha még inkább szeretnénk növelni a teret, akkor javaslom a világos padlószőnyegek széles skáláját.

Sokan kedvelik a sokféle shaggy és nyírt padlószőnyegeket, melyek magas komfortérzetet bizosítanak számunkra. Jó rajtuk lépdelni, közlekedni és melegséget sugároznak.

Válaszd a Számodra a legjobbat és a legmefelelőbb stílust!