0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció
Milyen trendi ágyneműhuzatot válasszunk karácsonyra?
 
 
Az igazi kellemes alvás karácsonykor, nem feltétlenül csak a matracon múlik. Sok esetben nagyon fontos tényező lehet az ágyneműhuzat is. 
 
 
Ha karácsonyi hangulatot szeretnénk hálószobánkban, akkor lényeges szempont az ágyneműhuzat szín összeállítása. Nagyon fontos hogy, olyan színeket válasszunk, amelyek tükrözik személyiségünket és ne essen ki a karácsony színeiből. 
 
A karácsonyi alapszínek a következők:  Arany, piros, fehér, zöld.
 
 
Az arany a megváltó és a Nap ragyogására utal karácsonyi környezetben, ráadásul a keleti bölcsek, aranyat is vittek ajándékba a kis Jézusnak.
 
 
A piros szín jelentése a legvitatottabb a karácsonyi színek közül, de mégis elengedhetetlen szín karácsonykor. A legújabb kérdőíves statisztikák szerint a piros szín mára már a szeretet és a melegség szimbóluma lett. Így kerülhetett be a tipikus karácsonyi színek válogatásába.
 
 
 
 
Nyílván, ami először mindenkinek eszébe jut a karácsonyról, az nem más, mint a HÓ. Nem kérdés hogy miért elengedhetetlen kelléke a karácsonynak.
 
 
A végén, de nem utolsó sorban a zöld. Az igazi kellék mely valódi karácsonyi hangulatot varázsol a lakásba, a karácsonyfa. Nem kérdéses hogy miért lehet benne a karácsonyi színek listájában.
 
A karácsonyi érzet megteremtésekor figyelembe kell venni az ünnepi színeket és így kell megfelelő ágyneműhuzatot választani. Elkerülhetetlen hogy ezeknek a színeknek az árnyalatai szerepeljenek a huzat megválasztáskor, mivel így lesz igazi karácsonyi hangulat a lakásunkban.
 
 
Másik fontos szempont az ágyneműhuzat kiválasztásakor hogy, milyen mintákat használunk.
 
Gondoljuk csak át és képzeljük el hogy, melyek ezek!
 
Használhatunk akár, karácsonyfás, rénszarvasos, télapós, csengettyűs, vagy hóemberes mintákat, de a legfontosabb hogy, olyat válasszunk mely a jellemünket is tükrözi.
 
 
A mintáknál nem muszáj ragaszkodnunk ahhoz, hogy valamilyen karácsonyi tárgyat, vagy kelléket ábrázoljon. Használhatunk különböző geometriai formákat is. A pöttyös, 3D-s ágyneműhuzat esetés a gömbös, formák nagyszerűen alkalmazkodnak a karácsonyfa díszeihez.
 
 

Címkék: ágyneműhuzat, karácsony

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:
 
Hozzászólás beküldése