Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Mennyire divatosak a Shaggy szőnyegek?

Dizon
Dizon
2020.02.23 23:57
Mennyire divatosak a Shaggy szőnyegek?
Mennyire divatosak a Shaggy szőnyegek?
 
 
Igényes, mutatós kialakítással szeretnéd otthonosabbá tenni a nappalit?
A hálóba keresel egy igazán egyedi, exkluzív lakástextíliát?
 
A belsőépítészeti megoldások, a burkolatok és persze a lakberendezés mellett fontos szerep jut az alkalmazott függönyöknek és szőnyegeknek is, hiszen ezek együttesen teremtik meg azt a képet, amely majd fogad bennünket a lakásba lépve. 
 


Ha szőnyegekről van szó, akkor egy sor szempont szerepet játszhat a választásnál, de amivel biztosan nem lőhet mellé, az a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő Shaggy szőnyegek. A vastag, minőségi alapanyagból készült, puha hatást keltő szőnyeg típus többféle színben és mintával kapható, így gyakorlatilag minden lakberendezési irányzathoz megtalálhatóak a hozzá passzoló Shaggy szőnyegek.
 
Ha a kissé nehézkesebben tisztítható padlószőnyeg helyett inkább olyanra esne a választása, amelynek tisztítása egyszerűbben megoldható, de esztétikai értékét illetően sem hagy kívánnivalót maga után, akkor a rendkívül meleg, puha, otthonos Shaggy a legjobb döntésnek bizonyul.
 
Napjainkban nagyon trendi a zöld színben kapható Shaggy, amely rálépve olyan érzést kelt, mintha egy zöld réten sétálgatnánk. 
 
Kedveltsége azonban annak is köszönhető, hogy kiválóan illeszkedik az egyszerű, letisztult stílusirányzathoz, de ugyanakkor nagyon modern is színvilágát illetően. Akár online is megrendelheti a szükséges szőnyegeket a lakás bármely helyiségébe, így kényelmesen intézheti a lakberendezés e részét.
 
Ne feledkezzen meg a függönyökről sem, amelyek szintén azonnal otthonos hangulatot teremtenek!