0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Különleges étkészlet levendula mintával
 

Ez az étkészlet a látványával fogja megnyugtatni, elbűvölni. Ha szereti a levendula illatát, és színét, akkor ez elnyeri a tetszését.

Ebben az igényesen díszített levendulás étkészletben nem fogunk csalódni.A lila szín már önmagában is nyugtatóan hat az emberre. Ezen a tányérkészleten a lila színű virág is szemünk előtt van, így a hatás még intenzívebb. 


Ha vendégeket várunk vacsorára, akkor nekik is lesz egy-két jó szavuk az előttük elhelyezkedő gyönyörű, ízléses tányérkészletről.  De a mindennapos étkezéseknél is megállja a helyét a család nagy örömére. A gyártó nem vitte szerencsére túlzásba a díszítést. A tányér jobb oldala egy kevés lila színt kapott. A bal oldalát egy szál levendula virág teszi különlegessé.  Egy pasztell színű terítővel még jobban asztalunk díszívé válik ez a finom, ízléses étkészlet. Formája nem a megszokott, hiszen átmenet az ovális és a négyszögletű között. Szépsége mellett a tányérkészlet praktikussága sem elhanyagolható, hiszen porcelánból készült, mely szükség esetén mikrózható.  Egy több fogásos étkezésnél fontos, hogy a tányérok passzoljanak egymáshoz. Mivel ez 18 részből áll, így ezzel nincsen gondunk, minden fogást ugyanolyan esztétikus tányéron tehetünk vendégeink elé. Nagyságukra és mélységükre sem lehet panaszunk, hiszen a leveses tányér kellően mély egy adag finom leveshez. A kistányérokon szépen, gusztusosan lehet tálalni a finomabbnál finomabb desszerteket. És ha ezt egy finom kávéval is megkoronáznánk, akkor megtehetjük az ehhez passzoló 6 darabos kávéscsésze készlettel. Ehhez természetesen 6 darab poháralátét is jár.

Kellemes étkezéseket kívánunk és jó étvágyat!

Címkék: étkészlet, tányérkészlet, tányér

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:
 
Hozzászólás beküldése