Blog

Az étkészletek csúcsa!

Dizon
Dizon
2020.02.24 18:37
Az étkészletek csúcsa!

Az étkészletek csúcsa!

 

Tedd szebbé a családi étkezéseket egy ilyen gyönyörű, virágmintás étkészlettel, melyből minden étel jobban fog esni, és egy szép környezetben fogyaszthatjátok el a finom ételeket! Minden percet meghittebbé tesz, és az étkezőasztal is sokkal szebben fog mutatni egy ilyen étkészlettel a felszínén.

 

Mi kell egy igazán jó nagy családi étkezéshez? Minden, amit ez az érkészlet tartalmaz. Hat darab csodálatos mélytányér, melyekből mindenki kényelmesen és jó ízűen fogyaszthatja el a vasárnapi húslevest, egy darab nagy, leveses tál, melyből szedhetnek maguknak a vendégek. Ismét hat darab lapostányér, melynek mérete és mélysége tökéletesen kényelmessé teszi a főétel tálalását és elfogyasztását, és végül, de nem utolsó sorba hat darab desszertes tányér, a finom süteményekhez.A kis futóvirágok, nagyon kedvessé teszik ezt az étkészletet, így egészen a kicsiktől a nagyokig mindenki, élvezni fogja, hogy ilyen szép asztalról ehet, melyen ilyen étkészlet van. Ha összetudod, hangolni, az asztalterítővel és az alátétekkel ezt a csodaszép étkészletet, akkor minden alkalommal egy varázslatos asztalnál eszik az egész család. Nem kell többé könyörögnöd a gyermekeidnek, hogy fejezzék be az étkezést, hiszen mindent elpusztítanak majd egy ilyen szép és dekoratív tányérról.

Mosogatása ugyanolyan, mint minden más étkészletnek, különösebb figyelmet nem igényel, nyugodtan lehet mosogatógépben is tisztítani, nem esik baja, a mintáknak. Vidd el a tavaszt a családi asztalra, hívd össze a családot, és egyetek egy jót, egy idilli környezetben, melynek az alapja ez a csodálatos étkészlet!