Blog

Brillírozz a konyhában magas minőségű, kerámia bevonatos serpenyővel!

Dizon
Dizon
2020.08.18 11:22

Akár hiper-szuper háziasszony legyen valaki, akár a konyhában csak ritkán megforduló feminista nő, egy stílusos, minőségi, kerámia bevonatos serpenyő semmiképpen nem hiányozhat senki konyhájából sem!

Sőt! Nem csak a nők esetében, hanem legénylakásban élő férfiak sem élhetnek serpenyő nélkül.

Miért a serpenyő az, ami mindenkinél kell, legyen a konyhaszekrényben? Mert sokoldalú felhasználási lehetőségek rejlenek benne. Tudunk benne sütni tojásrántottát, tükörtojást, süthetünk benne különböző steakeket, lazacot, gombát, zöldségeket, kolbászt, szalonnát és még lehetne mivel folytatni a sort.

Egy gyönyörű szép, piros színű, kerámia bevonatos serpenyőben pedig egyenesen öröm elkészíteni a finomabbnál finomabb, ínycsiklandó ételeket!

Mi tesz különlegessé és finommá egy ételt? A fűszerezés, a szakács, vagy az, hogy szeretettel, odaadással főzzük? Nem tudni. Egy biztos. Egy megfelelő edény csodákra képes. A teflon ideje lejárt és sajnos rá kellett jönnünk, hogy nem egészséges. A kerámia bevonatos serpenyő viszont megmentésünkre sietett. Több okból is szeretjük ezt az innovatív serpenyőt:

  • Hamarabb felmelegszik, mint elődje.
  • Kevesebb zsiradék elegendő a főzéshez.
  • Nem ragad le benne az étel.
  • Egyenletesen süt.
  • Jobban megtartja az étel tápanyagtartalmát, nedvességtartalmát, vitamintartalmát, így ízletesebb végeredményű ételt tehetünk az asztalra.

A kerámia serpenyő tapadásmentességét az égetett kerámia réteg adja. Ez pedig ásványi anyagokból készül és totálisan káros anyag-, szilikon- és teflonmentes.

A kétoldalas, gránit bevonatos grill serpenyő is egy nagy grátisz, ha van a konyhánkban egy ilyen szuper edény. Ezzel aztán brillírozhatunk, ha vendégeket fogadunk.

Ebben szintén remek fogásokat készíthetsz, zöldségeket, húsokat, stb. grillezhetsz. Egyik oldala bordázott, másik pedig sima felületű. A természetes anyagú kerámia bevonat magasan ellenálló. Kényelmes, hőálló, ergonomikus nyele mágnessel záródik össze. Ha ebben főzünk, a zsír nem fröccsen össze-vissza, hanem végig tiszta konyhában tündökölhetünk.

Minőségi, kerámia bevonatos edényeink könnyen tisztíthatóak és valóban megkönnyítik a háziasszonyok életét. Megfizethető áron juthatunk magas minőségű edényekhez. Egy jól felszerelt konyha már fél siker, ha főzni készülünk.

Válj igazi konyhamesterré Te is, ezekkel a remek kerámia bevonatos edényekkel!