Blog

Válassz bátran oliva zöld bézs konyhai szőnyeget

Dizon
Dizon
2020.02.24 19:18

Modern Oliva zöld bézs konyha szőnyeg
 

A szőnyegekkel lakásunkat sokkal otthonosabbá tehetjük.

Ilyen szőnyeg a konyhai szőnyeg is, melynek bizony dekorálási és hasznos funkció is vannak. Dekorálás szempontjából lássuk be sokkal kellemesebb ránézni egy szép modern szőnyegre, mint a csupasz padlóra, sokkal otthonosabb érzetet biztosít. Általa feldobhatjuk konyhánkat és étkezőnket is egyaránt. Hasznos funkciója viszont, hogy nem csak szemünknek, de talpuknak is egyaránt kellemes érzetet kölcsönöz. Csökkenti a csúszásveszélyt, strapabíró, könnyen tisztítható, stabil használatot biztosít.


Összegyűjti a koszt, felszívja a nedvességet, így egy könnyű mozdulattal már kész is a takarítás. Ha azonban kávé vagy egyéb foltot hagyó folyadék kerül rá, tökéletesen kimosható, így ellenáll a konyhai baleseteknek, kézzel vagy géppel is egyaránt tisztítható.

Ez a konyhai szőnyeg egy rendkívül kellemes megnyugtató színvilággal rendelkezik. A zöld, a bézs és a fekete színe tökéletesen illeszkedik a különböző konyhai bútorokhoz, gyönyörűen kombinálható más színekkel. Mintája rendkívül közkedvelt, nagyon szeretik az Oliva mintát alkalmazni konyhákban, hisz remek mediterrán hangulatot biztosít. Elegáns, mértéktartó kitűnő választás ez a konyhai szőnyeg. Rendkívül modern, stílusos, trendi, ízléses darab minden konyhában tökéletesen megállja a helyét.

Tehát ez a konyhai szőnyeg minden szempontból igazán kiváló, válaszd bátran, dobd fel konyhádat, ahol időd nagy részét töltöd, hogy ne csak a szemednek legyen szép látvány, de praktikus funkciói miatt is nagyon meg fogod szeretni.


A szőnyegekkel lakásunkat sokkal otthonosabbá tehetjük.