Telefonszámunk: +36-30-509-2418 | +36-30-121-5354 | Email címünk: info@dizon.hu
BLACK FRIDAY AKCIÓ! Akár 40% kedvezmény! Ingyenes szállítás!
Blog

Gyönyörű, természetes fa karnis szettek a Dizonon!

Dizon
Dizon
2020.08.26 10:01

A függönyök rögzítéséhez alapvető kellék a díszes fa karnis, melyeket a természetes anyagok kedvelői választanak előszeretettel.

Fa karnis szetteket kínálunk többféle méretben és színben. Nagy választékkal, mindenféle igényhez igazodunk.

A fa karnisok, pompás természetességükkel megalapozzák egy otthon hangulatát. Hagyományos és modern dizájnhoz is illeszthető a gyönyörű fa karnis.

Egysoros és duplasoros fa karnis szettek közül választhatnak kedves vásárlóink.

Miből áll egy duplasoros fa karnis szett?

  • 2 db választható méretű fa karnis rúd,
  • 4 db végzáró,
  • 2 db tartó konzol, melyek dupla, kétsoros karnist tudnak megtartani,
  • függönykarika,
  • függöny csipeszek,
  • csavarok, tiplik.

Fa karnisok különböző méretekben választhatóak ki és rendelhetőek meg. A legkisebb méret a 125 cm-es. Ez kisebb ablakokhoz, konyhába, fürdőszobába, stb. ideális. A következő méret a 150 cm-es fa karnis, ezután a 175 cm-es, 200 cm-es, 225 cm-es és végül a 250 cm-es fa karnis.

A duplasoros fa karnis oldalfalra, az egysoros pedig oldalfalra és mennyezetre is felszerelhető. A duplasoros fa karnisra kétféle textíliát, függönyt rögzíthetünk. Egy fényzáró sötétítő függönyt és egy fényáteresztő organza függönyt. Az egysoros fa karnisra pedig egy fényáteresztő organza függönyt, vagy jacquard függönyt függeszthetünk fel, lakásunk díszítése céljából.

Milyen színű fa karnist válasszak?

Ez függ a lakás stílusától, a falak színétől, a bútoroktól. Ha már ezek adottak, akkor a fa karnis is legyen harmóniában a lakás többi kiegészítőjével. A négerbarna színű fa karnis egy nagyon sötét színű karnis, nem illik mindenhová. Ha alapból sötét a fal, vagy a mennyezet, ez a négerbarna fa karnis már nagyon beleolvadna és az egész tér túl sötét lenne. A négerbarna fa karnist nagyon szépen kiemeli a fehér fal.

Ha a falunk színe vanília, bézs, vagy a manapság nagyon divatos szürke, akkor gyönyörűen fog mutatni hozzá a tölgy színű fa karnis. A fehér színű fa karnis pedig egy elegáns megjelenésű, ízléses vintage stílushoz illik a legjobban. A vintage stílusú bútorok és kiegészítők a modern és klasszikus darabok ötvözetétől lesz impozáns. A vintage lakásfelszerelési kiegészítők, bútorok egyszínűek, vagy nagyon hasonlóak. Nem mer bárki belevágni, pedig egy gyönyörű, egyedi és utánozhatatlan hangulatot kapunk végeredményképp, ha vintage-ban gondolkodunk.

A fehér színű fa karnist bátran ajánljuk ehhez a megjelenéshez.

Ne féljünk újítani, tervezgetni. Semmi sem örök, a lakásunk is akkor izgalmas, ha időnként változtatunk rajta, hacsak apróságokkal is, de érdemes.