Termék kategóriák

Fa karnis

Minőségi magyar fa karnis szett nagy választékban, több méretben, több színben, 125 cm-től 250 cm-ig.

Egysoros karnis és kétsoros karnis, világos színben és sötétben is. Oldalfalra, vagy mennyezetre szeretnél karnist szerelni? A fa rúdkarnisokat szettben küldjük. Tartozik hozzájuk függöny csipesz, függönykarika, tipli, végzáró, tartó konzol és rúd.A pácolt, tömörfa karnis szettek kiváló minőségűek, sima felületűek, szépen megmunkáltak. Minden lakást otthonossá tesz, szép, természetes hatásával. Mindegy, hogy hálószobába, nappaliba, vagy a lakás bármelyik helyiségébe választod, mindenhol megadja az otthonosság hangulatát.

Fehér fa karnis szett, tölgy fa karnis szett, fenyő fa karnis szett, cseresznye fa karnis szett, vagy négerbarna fa karnis szett, mind tökéletes választás.Rendeltél már karnis szettet online? Ha még nem, ideje megtapasztalni a kényelmét. A fa karnis rudakat biztonságosan, lelkiismeretesen csomagoljuk, mielőtt átadjuk a futárszolgálatnak. Sérülésre esélyük sincs, efelől biztos lehetsz. Rendelés előtt add meg a kívánt hosszúságot a fa karnis szetthez és már szállítjuk is.

Tovább
Méret
Szín

Ahhoz, hogy a szobát hangulatossá tudjuk varázsolni függönyök segítségével, kell hozzá egy fontos kellék, méghozzá a fa karnis szett.

A fa karnisok évek óta hozzátartoznak az otthonszépítéshez. Hiszen karnisok nélkül nem tudnánk a függönyt feltenni, függöny nélkül pedig nem lenne a szoba annyira otthonos. Így igazán jelentős szerep jut a karnisnak, hiszen a fa karnis már maga egy stílus. Egyre jobban bővül a karnisok színválasztéka, hiszen a mi ízlésünk sem lehet egyforma. A nagyobb választékból többen találják meg az otthonukba illő karnist.

Mielőtt kiválasztanánk a szobába illő karnist, gondoljuk át, hogy sötétítő függönyt szeretnénk-e. Mert ha igen, akkor célszerű már az elején a duplasoros karnist felszerelni. Webáruházunk karnisait több színben és méretben találod meg, a legkisebb 125 centiméterestől egészen a 2,5 méteresig. Ugyanezeket a méreteket megtalálod az egysoros valamint a duplasoros karnisaink között is.

A fenyő karnis igazán időtálló, strapabíró és persze dizájnos is. Nem lesz gond ha nehezebb függöny, függönyök kerülnek rá, hiszen megbírja őket. Fa karnisainkat természetesen szettben küldjük. A szett tartalmaz mindent ami a felszereléshez szükséges, így nem kell őket külön megvásárolnod. A szettben ezen kívül küldünk még Neked konzolokat, karikákat, csipeszeket és persze a végzárókat. Mindezt a kiválasztott rúd színében. Duplasoros karnis esetében természetesen mindent duplán kapsz, kivéve a tartókonzolokat (kialakítása miatt) :)