Fa karnis

Nézet:
Sorrend:
Fehér egysoros fa karnis szett
Fehér egysoros fa karnis szett
Fenyő egysoros fa karnis szett
Fenyő egysoros fa karnis szett
Tölgy egysoros fa karnis szett
Tölgy egysoros fa karnis szett

Ahhoz, hogy a szobát hangulatossá tudjuk varázsolni függönyök segítségével, kell hozzá egy fontos kellék, méghozzá a karnis

 

A fa karnisok évek óta hozzátartoznak az otthonszépítéshez. Hiszen karnisok nélkül nem tudnánk a függönyt feltenni, függöny nélkül pedig nem lenne a szoba annyira otthonos. Így igazán jelentős szerep jut a karnisnak, hiszen a fa karnis már maga egy stílus. Egyre jobban bővül a karnisok színválasztéka, hiszen a mi ízlésünk sem lehet egyforma. A nagyobb választékból többen találják meg az otthonukba illő karnist.

Mielőtt kiválasztanánk a szobába illő karnist, gondoljuk át, hogy sötétítő függönyt szeretnénk-e. Mert ha igen, akkor célszerű már az elején a duplasoros karnist felszerelni. Webáruházunk karnisait több színben és méretben találod meg, a legkisebb 125 centiméterestől egészen a 2,5 méteresig. Ugyanezeket a méreteket megtalálod az egysoros valamint a duplasoros karnisaink között is.

A fa karnis igazán időtálló, strapabíró és persze dizájnos is. Nem lesz gond ha nehezebb függöny, függönyök kerülnek rá, hiszen megbírja őket. Fa karnisainkat természetesen szettben küldjük. A szett tartalmaz mindent ami a felszereléshez szükséges, így nem kell őket külön megvásárolnod. A szettben ezen kívül küldünk még Neked konzolokat, karikákat, csipeszeket és persze a végzárókat. Mindezt a kiválasztott rúd színében. Duplasoros karnis esetében természetesen mindent duplán kapsz, kivéve a tartókonzolokat (kialakítása miatt) :)