Fa karnis

Ahhoz, hogy a szobát hangulatossá tudjuk varázsolni függönyök segítségével, kell hozzá egy fontos kellék, méghozzá a karnis

 

A fa karnisok évek óta hozzátartoznak az otthonszépítéshez. Hiszen karnisok nélkül nem tudnánk a függönyt feltenni, függöny nélkül pedig nem lenne a szoba annyira otthonos. Így igazán jelentős szerep jut a karnisnak, hiszen a fa karnis már maga egy stílus. Egyre jobban bővül a karnisok színválasztéka, hiszen a mi ízlésünk sem lehet egyforma. A nagyobb választékból többen találják meg az otthonukba illő karnist.

Mielőtt kiválasztanánk a szobába illő karnist, gondoljuk át, hogy sötétítő függönyt szeretnénk-e. Mert ha igen, akkor célszerű már az elején a duplasoros karnist felszerelni. Webáruházunk karnisait több színben és méretben találod meg, a legkisebb 125 centiméterestől egészen a 2,5 méteresig. Ugyanezeket a méreteket megtalálod az egysoros valamint a duplasoros karnisaink között is.

A fa karnis igazán időtálló, strapabíró és persze dizájnos is. Nem lesz gond ha nehezebb függöny, függönyök kerülnek rá, hiszen megbírja őket. Fa karnisainkat természetesen szettben küldjük. A szett tartalmaz mindent ami a felszereléshez szükséges, így nem kell őket külön megvásárolnod. A szettben ezen kívül küldünk még Neked konzolokat, karikákat, csipeszeket és persze a végzárókat. Mindezt a kiválasztott rúd színében. Duplasoros karnis esetében természetesen mindent duplán kapsz, kivéve a tartókonzolokat (kialakítása miatt) :)

Tovább