Blog

Bájos függöny paletta a Dizonon!

Dizon
Dizon
2020.06.30 13:01

A lakberendezési kiegészítők tárháza nagyon széles és színes. Imádjuk a különféle csecsebecséket, a díszítő elemeket, szőnyegeket, vázákat, gyertyákat, amikkel feldíszítjük és otthonossá tesszük lakásunkat. Plédeket vásárolunk a kanapéra, ágytakarót az ágyra és még lehetne sorolni, igaz, kedves Hölgyek?

A függöny egy fontos és hasznos eleme a lakásnak. Vannak olyan országok, ahol nem használnak függönyt, ez nálunk elképzelhetetlen lenne, ugye? Szerintem is. A függöny megadja a hangulatát az estéknek, a reggeleknek.  A függönyöknek 3 alapvető típusaival találkozunk, ha vásárolni szeretnénk.

Kezdeném a hagyományos  Jacquard (zsakard) függönyökkel, amik könnyen kezelhetőek, mosás után rögtön a karnisra helyezhetőek, nem igényelnek vasalást sem. Többnyire fehér színű jacquard függönyt vásárolunk, de persze más-más színekkel is találkozunk a lakberendezési webáruházakban. Nappaliba, konyhába és hálószobába is használunk jacquard függönyt. Szebbnél-szebb gyönyörű virágmintás jacquard függönyök között válogatsz webáruházunkban.  

A másik kedvelt függöny az organza függöny, ami remek fényáteresztő tulajdonságú és szintén könnyen kezelhető, akárcsak a Jacquard függöny. Vasalást nem igényel, sőt nem is szabad egyáltalán! Webshopunkban többféle szín közül inspirálódhatsz, a lakás stílusához illőt biztosan megtalálod a Dizonon. Az organza függönyöknél is dominálnak a virág minták, ahogyan a Jacquard függönyöknél. Annyira kellemes hangulatot adnak minden helyiségnek. Hányszor csodáltuk az organzán keresztül a naplementét és a napfelkeltét? Csodás látvány, amikor átüt rajta a napsugár és beragyogja az egész házat. Például ezen az Amanda Narancs Organza függönyön mesésen átjár a napsugár. Díszítő elemek a hímzés, a szövés, az egyszerűtől az erőteljesebb mintákig.

A harmadik függöny típus pedig a sötétítő függöny, ami minden évszakban és minden nap értünk díszeleg a hálószoba ablaka előtt. Vannak, akik aludni csak sötétben tudnak. Nekik fontos a jól sötétítő, vastagabb függöny megléte. Nekik bármelyik sötétítő függöny kiváló választás, amelyet a Dizonon kínálunk. Többféle színben kaphatóak. A sötétítő függöny a nyári melegben is a javunkat szolgálja, hiszen kizárja a nap hőjét, hogy csak a hűs szoba árnyékában pihenhessünk. Válassz a szoba falához, bútoraihoz illő sötétítő függönyt, hogy harmonikus légkörben élvezhesd az otthon töltött pillanatokat. A sötétítő függönyeink mérete általában 250 cm x 300 cm.  

Függöny vásárlásra fel, a Dizon.hu lakásfelszerelési kiegészítő webáruház mindenben a segítségedre lesz hozzá.