Blog

A félelmetes, de mégis barátságos tigris pléd

Dizon
Dizon
2020.02.24 18:45
A félelmetes, de mégis barátságos tigris pléd

A félelmetes, de mégis barátságos tigris pléd!

Szeretnéd megvédeni bútoridat a korai elhasználódástól? Szeretnél hétvégén  a délutánokon csendben pihenni egy puha ágyon, egy meleg, selymes takaró alatt? Mi tudjuk mire vágysz igazán!

Plédeink széles választékában biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt. Rengeteg anyag, sok minta, és rengeteg elvárás, melyeknek meg kell felelni!Ez a tigrises pléd tökéletes választás, akármi legyen a szándékod, akár a bútorok védelme, akár a könnyed pihenések jobbá tétele, akár csak a lakásodat szeretnéd vele trendibbé, szebbé tenni, minden igényedre tudja a megoldást! Barna színe nagyon elegáns, kifinomult hangulattal tölti meg a szobát, mindamellett, hogy a tigris minta egy nagyon tüzes, veszélyes minta, nagyon jól passzol össze ez a két nem teljesen eltérő hangulat. Nagyon sokat számít egy plédeknél, hogy színeket használ egy mintánál, mert sokszor nem tud passzolni egy minta és egy szín, ugyanazon az pléden. Ez a pléd nem csak passzol de tökéletesen kiegészítik egymást, mivel a tigris eleganciája és a barna szín "súlya" nagyon jó összahangot teremtenek!

Ez a pléd két oldalas, ami azt jelenti, hogy bármely oldalát lehet használni, hiszen a minta elkészítése mindkét oldalra kiterjed így soha nem kell arra figyelni, hogy melyik oldalát használjuk. A 150 x 200 cm - es darabok, mint például ez itt, egy standard ágyméretre van tervezve, mely tökéletesen lefedi a sarkokat és az egész ágy, a tigris mintában tündökölhet! Nagyon puha lágy tapintása sok mindennek köszönhető, többekközött a tigris bundának ami rajta van a tigrisen. Na jó nyilván nincsen benne tigris bunda, de legalább annyira puha, vastag és erős.

A legtalálóbb minta ez, hiszen ez a pléd tulajdonképpen pontosan olyan mint a rajta szereplő tigris. Nagyon puha, vastag akril anyagból készült, mely nem csak nagyon kényelmes hanem nagyon erős és strapabíró is, akár nagy igénybevétel esetén is. Nem engedi a színét, nem használódik el az anyag, hanem mindenkinek puha tapintást és igazi kényelmet ad.

Próbáld ki Te is, ne félj a tigrisektől! Ha megtetszett az a tigrises barna pléd, akkor ne habozz rendend meg most és változtasd meg pihenési szokásaidat!