Telefonszámunk: +36-30-509-2418 | +36-30-121-5354 | Email címünk: info@dizon.hu
BLACK FRIDAY AKCIÓ! Akár 40% kedvezmény! Ingyenes szállítás!
Blog

Fa-karnis is kelleni fog a függönyhöz

Dizon
Dizon
2020.02.24 00:02
Fa-karnis is kelleni fog a függönyhöz
Fa-karnis is kelleni fog a függönyhöz
 
 
Az ablakok kapcsán a legtöbben csak a függönyök szükségességére gondolnak, pedig ezeknek a tárgyaknak a felakasztásához is kelleni fog valamilyen tárgy.
Pontosan erre való a fa-karnis, amire bármilyen textíliát fel lehet tenni az ablakok feldíszítése érdekében. A webáruházunkban Ön többféle fa-karnist is vehet attól függően, hogy melyik termék illeszkedne a legjobban az otthona stílusához.

 
A tölgyből készült termékek például kedveltek a vásárlók körében, hiszen nemcsak erősek, hanem szép színekkel is rendelkeznek. Az 
esztétikus kinézet miatt az sem fog gondot jelenteni, ha a fa-karnis nem bújik el teljesen a függöny mögött, hanem kilátszik, mert akár dekorációs célokat is betölthet ez a termék. 
 
Természetesen az sem gond, ha Ön mondjuk nem tölgyből, hanem fenyőből vagy cseresznyéből készült fa-karnist akar venni, mert erre is van lehetősége a webáruházban. 
 
Ha azt gondolja például, hogy egy fehér színű termék jobban mutatna az otthonában, akkor is jó helyen jár, mert az oldalon ilyen árut is lehet venni. Fontos még szót ejteni arról is, hogy a kínálatban van egysoros és kétsoros fa-karnis is, éppen ezért akár arra is lehetősége nyílik, hogy két függönyt is rátegyen a termékre. Ez főleg abban az esetben lesz jó, ha nincsenenk redőnyei, mert ekkor szükség lesz egy sötétítő segítségére is.
 
Az ár tekintetében is van választék, tehát ha olcsóbb terméket szeretne venni, akkor is jó helyen van. A rendelés is pofonegyszerű a webáruházban, hiszen csupán pár gomb megnyomására van 
szükség a fa-karnis megvétele érdekében.