Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Ovis gyermeknek milyen Disney ágyneműt válasszunk?

Dizon
Dizon
2020.05.06 09:42
Ovis gyermeknek milyen Disney ágyneműt válasszunk?

Ovis gyermekének vásárolna ágyneműt?

Elsősorban a legfontosabb szempont a gyermekünknek szánt ágynemű anyaga, azaz minősége. Igencsak oda kell figyelnünk, hogy a megfelelő anyagú, méretű és mintázatú ágyneműt, ágynemű garnitúrát megtaláljuk ovis csöppségünknek.

Nagyon sok gyártó és forgalmazó van, ami egyáltalán nem könnyíti meg a választást számunkra. Minden szülő a legjobbat szeretné gyermekének és mi is azért dolgozunk, hogy a lehető legjobb minőségű ovis gyermek ágyneműt tudjuk biztosítani az ön számára.

Az ovis méretű ágyneműket inkább 3-7 éves kor között ajánljuk elsősorban és a leggyakoribb méret a 90 x 140-es, de ettől némileg eltérő méretű is lehet. A nálunk kapható ovis ágyneműk, ágynemű garnitúrák 100% pamut anyagból készülnek. A pamut tulajdonságai közé tartozik a jó nedvességfelszívó ereje, ami a gyakran kiömlött folyadékok esetében fontos. Itt megjegyzendő, hogy a tisztítása, mosása egyszerű. A pamut akár 95 C-os mosást is kibír, de nem célszerű nagyon magas hőfokon mosni, a 30-40 C az ideális . Szakítószilárdsága, kopásállósága jó, nyújthatósága minimális. A pamutszálak lágyak, finomak és kellemes tapintásúak. A pamutszálakat széles körben használják a textiliparban és mivel különböző kikészítési műveleteket hajtanak végre rajta így tetszetősebbek lesznek, tulajdonságuk javul és használati értékük megnő. Puha és selymes anyaga, jó strapabíró képessége és tartóssága miatt az ovis ágyneműk első számú textíliája a pamut. Egy ovis gyermek sokat mozog és játszik. Az ágynemű anyaga, minősége, lágysága első számú prioritást élvez, amikor gyereknek választunk ágyneműt. Ahogyan ruha viselésénél, úgy ágyneműknél is számít a jó nedvszívó és légáteresztő képesség, ami miatt használata jó közérzetet is biztosít. Ezen kívül még számos pozitív tulajdonsággal bír, de beszéljünk egy kicsit egy másik nagyon fontos szempontról. Mit fog látni a gyermekünk nap mint nap? Mi az a mintázat, ami elnyerheti a tetszését, és egy rossz nap után is képes felvidítani gyermekünk? A Disney elképesztően népszerű a gyermekek közében. A mesefigurák, amiket megalkottak nagy kedvence a kicsiknek. A jó közérzetet az ovis ágynemű anyaga mellett a pozitív kisugárzású, vicces, kedves Disney minták is segítik. Ilyen például a nálunk kapható nagyon népszerű Minnie egér gyerek pamut ágynemű garnitúra vidám és szép mintázattal. Ezek az aranyos minták segítenek a kicsinek lefekvés előtt vidáman elaludni, lefekvés után kényelmesen aludni, és a reggeli ébredésnél pedig ismételten vidáman felkelni. Amint az aranyos Disney figurákat meg pillantja a gyermek eszébe jut, hogy ma is érdemes vidámnak lenni és sokat játszani. Az oviban sem árt, ha az egyszínű ágynemű helyett egy sokkal életvidámabb ágyneművel dicsekedhet, ami már önmagában felhívás a játékra és a beszélgetésre.