Blog

Miért szerezzünk be hálószobánkba burgundi bordó pamut ágyneműt?

Dizon
Dizon
2020.05.04 10:20

Ha valami erősebb a testesebb színt szeretnél az otthonodba az ágyneműnél, ami egyedi és különleges hangulatot visz a hálószobádba akkor megtaláltad a megfelelő színű és anyagú ágyneműdet.

Mert ez a testes robosztus szín egyedülálló domináló szín ugyan de az ágyneműhuzat garnitúrában levő világos virágminta klasszikus, lágyabb hatást gyakorol az összhangra. Az ágynemű színei befolyásolják az emberi érzelmeket és akár a hangulatunk is megváltozhat jó vagy rossz irányba attól függ milyen színű szobába lépünk. A „burgundi” elnevezést először angol nyelvterületen használták 1881-ben, mi most az ágynemű garnitúra színére használjuk nem a vörös borra :)

Melyek a burgundi stílus - jelen esetünkben az ágyneműnél - kiemelkedő előnyei , szépségei és praktikái :

A burgundi szín a klasszikus elegancia elmaradhatatlan színe, amely kifinomult ízlést sugároz az ágyneműhuzat garnitúránál is. A bordó ágynemű jelentéséhez az eleganciát, érettséget, vezetőszemélyiséget, gazdagságot és kifinomultságot párosítják. Az ágynemáhuzat garnitura esetében is, a burgundi színű ágynemű praktikus elvei, hogy melegebb hatást sugároz az adott hálószobában. sötét ,dús tónus, amely szikla szilárdan épül be egy magabiztos határozott otthonba. Ha beleburkolózunk ebbe a burgundi- virágmintás pamut ágyneműbe, akkor biztosak lehetünk benne , hogy nem csak meleget ad és bársonyos puhaságot a testünknek , hanem az ágynemű garnitúra kifejezetten kiemeli az emberi test mivoltának szépségeit, bájait. Arról nem is beszélve,hogy milyen praktikus lehet egy ilyen pamut ágyneműben aludni.  A pamut természetes szálkainak köszönhetően nagyon jól szellőzik.

Átengedi a levegőt, kellemes puha érzést biztosít az ágynemű mind a 4 évszakban. Ettől a pamut ágyneműtől nagyon jó lesz a közérzetünk és pihentető lesz az alvásunk  Az ágynemű anyaga, pamut bőrbarát tulajdonságának köszönhetően minden esetben 100%- os komfortérzet vesz körül minket és nem kell aggódnunk semmilyen kellemetlen bőr írítáció miatt az ágyneműhuzaton. A korunk felgyorsult életstílusából nagyon sok olyan hatás éri szervezetűnket, ami káros biológiai és kémiai anyagokkal telíti el a testűnket. Gondolok itt a nem megfelelő anyagból gyártott textilliákra , ágyneműkre. Ezért nagyon oda kell figyelni milyen, ágyneműhuzat anyagokat veszünk és teszünk közvetlen környezetűnkbe. Jobban tesszük, ha az ágyneműnél is természetes anyagokat részesítjük előnybe mert ezzel a felesleges kellemetlen allergiás és más megbetegedéseket megelőzhetjük. Legyűnk ezért nagyon  körültekintőek és óvjuk a saját és családunk egészségét az ágyneműhuzat garnitúrával is.