Blog

Vidám Kutyás ágyneműhuzat - miért hasznos

Dizon
Dizon
2020.02.24 19:28

Az ember hűséges barátja a kutya, ezért örömmel vesszük körbe magunkat kutyás dolgokkal az ágyneműhuzaton is.

A gyerekeink is előszeretettel használják a kutyusos dolgokat, ruha, vagy kutyás ágynemű formájában. Minden gyerek arcára mosolyt csal, egy kutya látványa legyen az élőben vagy ágyneműn. Nem újdonság, ha összekötjük a kellemest a hasznossal és meglepjük gyerekeinket egy kutyás ágyneművel. Ha, kinőtte a gyerek az ágyneműt vagy elhasználódott már rohanunk is beszerezni egy sajátos darabot. Miért vásároljunk kutyás ágyneműhuzatot?Mert nagyon aranyos és kedves a gyerekek számára. Egy kutyás ágyneműhuzatot mindig előszeretettel használ a gyerek és még vigyáz is rá. Kellemes pihenést, biztosit a gyerekek számára mert a látvány és az anyag is jó. A vidám kutyás ágynemű anyaga természetes pamut, ami a komfortérzetet biztosítja. Ez az aranyos lányka pamut kutyás ágynemű huzat 2 darabból ál egy takaró és egy kispárna huzat.  

Mitől fogja nagyon jól érezni magát a gyerek ebben a vidám kutyás ágyneműhuzatban? Mert rendkívül leköti a látvány a fantáziáját, el tud merülni a saját gondolataiban. A kutyás egynemű kimondottan felpezsdíti az érzelmi gondolkodását egy gyereknek és boldogan fog aludni.  A vizuális megtapasztalás még képek formájában is hatnak a szerotonin szintre, növelik a jókedvet. Milyen könnyű helyzetben vagyunk mi felnőttek, mert nevelési szándékból is vehetőnk kutyás ágyneműhuzatot.

Nevelési szándék: ösztönzés, jutalmazás, de vehetünk csupán szeretetből is kutyás ágyneműt. Adni jó, főleg ha a gyerekekről van szó és a vidám nevetésűk tesz minket is boldoggá. A gyerekeknek is vannak kedvenc kutyáik ezért érdemes felmérni az igényeket mielőtt kutyás ágyneműt vásárolunk. A színekről se felétkezzünk meg, mert meg kell különböztetni a fiú kutyás ágyneműket a lány ágyneműtől. Míg egy lány kimondottan a pink lila baba kék színeket szereti, egy fiú inkába sötétebb tónusúakat. Ezt a kutyás ágyneműt a színe miatt inkább kislányoknak ajánlom. Nagyon hasznosak a kutyák a környezetűnkben, mert sokat tanulhatunk a vele való foglalkozás során. A gyerekek miközben bebújik az aranyos kutyás ágynemű puha ölelésébe nagyon boldog. És boldogan gondol vissza és idézi fel az igazi kutyájával töltött jó emlékeket. A kutyás ágynemű tehát nagyon jó emlékeket ébreszt gyermekeink gondolataiban.

A jó gondolatok pedig pihent, nyugodt alvást eredményeznek éjszaka . Valódi emberi, szülői szeretetedből megindulunk gyerekeink óhajai, kívánságai  és  kérései felett. Ezzel a vidám kutyás ágyneműhuzattal igazi értékes élményt vidám éjszakákat tudunk adni gyerekeink számára. Annyi probléma adódik és stressz a felnőtt világban, a gyerekek élete még felhőtlen. Ez a kutyás ágynemű tele van eszmei üzenetekkel, akinek működik, az érzékszerve érti. Mi is voltunk gyerekek és nekünk is voltak sztereotípiáink, amit a szüleink teljesítettek, és ezt visszük tovább örömmel. Ezért ragadjunk meg minden lehetőséget, hogy boldogságot adjunk gyerekeinknek akár egy ilyen kutyás ágyneművel is.