Blog

Unisex a bordó ágynemű - a válasz egyszerűnek tűnik

Dizon
Dizon
2020.02.24 19:25

Unisex a bordó ágynemű?
 
Ez jó kérdés ágynemű vásárlás előtt.

Főleg akkor, ha ajándékba szánjuk,  férfinak vagy nőnek szánjuk? Meg kell nézni, hogy az ágynemű egyszínű vagy mintás –e. Milyen a mintázata az ágyneműben. Kisebb, nagyobb, klasszikus vagy modern? A bordónak melyik árnyalata? Ezekre a kérdésekre, ha meg van a válasz, akkor sokkal könnyebb a döntést meghozni. Természetesen vannak akik az első ránézésre eldöntik, hogy megfelelő -e az ágynemű az adott személynek.

Lehet, első ránézésre talán inkább férfiaknak jobban állhat a bordó ágynemű garnitúra. A bordó szín pici eleganciát sugall. Ha a mintázata, fehér, arany vagy sárga színű, akkor már könnyen lehet akár a hölgyeknek is kedven ágyneműgarnitúrája a bordó színű.  Figyelembe kell a venni a hálószoba bútort, illetve a falak színét.

A személy egyéniségét is visszatükrözi, vagy éppen az aktuális hangulatát a bordó ágynemű.  A mély bordó ágyneműhuzat garnitúrákat inkább a férfi vásárlóknak ajánljuk. Ágynemű webáruházunkban a bordónak több szín kombinációjából is választhatsz. Az ágynemű anyagáról a következő cikkben adunk részletesebb leírást.