Blog

Selyem-szatén ágynemű huzat garnitúra, a nyári kedvenc!

Dizon
Dizon
2020.07.02 10:09

Itt a nyár és nyakunkon a kánikula, mindenki erre várt!

Előkerülnek a ventillátorok, bekapcsoltuk a klímákat, akkora a hőség a lakásban is. Sokan ilyenkor, ebben a nagy melegben alig tudnak éjszaka aludni. Zuhanyozunk reggel, délben és este, hogy felfrissíthessük magunkat. Izzasztóak az éjszakák is, a tikkasztó hőség miatt.

Amikor ilyen meleg van, a megfelelő ágynemű és ágyneműhuzat garnitúra választás sokat tud segíteni a kellemesebb hőérzet, az elviselhetőbb éjszakák megalapozásában. A szatén-selyem ágyneműhuzat garnitúra nagy kedvencünk, igazi felüdülést nyújt esténként. Finom, selymes anyaga mindig hűsít, kellemesen lágy anyaga nem izzasztó, nem irritáló. Nyáron tegyük el a szekrénybe a meleg flanel ágynemű huzatot és cseréljük selyemre azt.

Tévhit az, hogy a szatén ágyneműhuzat megfizethetetlen. Dizon.hu webáruházunkban pénztárcabarát árakon szerezheted be őket, csodálatosabbnál csodálatosabb színekben. Igazi fényűző és pompa járja át vele hálószobád, hidd el. Aki egyszer megízleli a selyem-szatén ágyneműhuzat varázsát, az utána többé nem tudja majd elengedni. Garantált sikert érhetünk el vele akkor is, ha ajándékként vásárolunk valakinek szatén ágyneműhuzatot. Kapható nálunk 6 részes és 7 részes kivitelben is. A 6 részes szatén ágyneműhuzat garnitúra 2 db kispárnából, 2 db nagypárnából és 2 db, 140 cm x 200 cm-es paplan huzatból áll. A 7 részes szatén ágynemű huzat garnitúrához pedig tartozik még egy plusz lepedő is, amelynek a mérete 200 x 220 cm. Franciaágyra, kétszemélyes ágyra is tökéletes.

Színekben a szatén ágynemű huzatok szintén pompáznak, szebbnél-szebb változatok között válogathatunk. Tipikus női kedvenc a Zizi Mályva szín

Férfiasabb színvilágú selyem-szatén ágynemű is van, hogy az Uraknak is kedvezzünk. Ez az elegáns Brilly Barna Arany ágyneműhuzat garnitúra a fellegekbe repít, mintha a felhőkön csücsülnél, olyan érzést fog adni tulajdonosának. Nem kell tartaniuk a férfiaknak a selyem-szatén-ágynemű huzat garnitúrától. Tisztán tartása, mosása gyerekjáték. 30-40 fokon mosva, kímélő programon és szépen kiteregetve vasalni nem szükséges a szatén ágynemű huzatokat.

Ajándékozd meg magad a nyár alkalmával egy szatén ágyneműhuzat garnitúrával és aludj jól minden este egy kellemesen hűsítő szatén ágyneművel körülölelve!