Blog

Miért jó télen a flanel ágynemű

Dizon
Dizon
2020.02.24 19:26

Miért jó télen a flanel ágynemű?

Újra itt a Tél –pam…pam..!  Milyen ágynemű jöjjön most?

Várjük az év legszebb és legmeghitebb ünnepét a KARÁCSONYT! Várjuk az ajándékozással  együtt járó élményeket, amihez nagyon jól passzol a flanel ágynemű. Érezzük a szeretteljes pillanatokat egymás felé. Minden megváltozik! – nem is mindig lehet ezeket az érzésekt szavakba önteni.
 A ház minden pontja fényárban úszik ezen az estén, és még a háloszobáink hangulata is más, különösen egy karácsonyi ágynemű garnitúrával. Milyen ágynemű garnitúrát válasszunk a téli hónapokra? Milyen legyen az ágynem anyaga, mintázata, színvilága?

A legjobb választás lehet a tél hideg hónapjaiban, a flanel ágyneműhuzat garnitúra. Ez az az ágynemű amely jó kis vastag, puha és meleg. Nagyon jó az az érzés, amikor bebújunk ebbe az ágynemű garnitúrába.  Felidézheti emlékezetünkben a régi idők dalát, amikor nagyiéknál aludtunk.Kellemes finom a tapintása, nagyon hamar fel tudunk benne melegedni egy hideg téli nap után, és alvás is pihentetőbb a flanel pamut  ágyneműhuzat garnitúrában mint bármilyen másikban amit egész évben használunk.

A flanel ágynemű garnitúrák mintázata minden esetben vidám, és melegek a színei . Mindenki meg tudja találni a számára a legmegfelelőbbet. Mintázatai között megtalálható az erőteljes határozott vonalaktól kezdve, a kellemes virágos, de akár állat mintás flanel ágyneműhuzat garnitúrák is. A flanel ágynemű garnitúrák gombokkal záródnak, és mosás után nem bolyhosodnak, és színtartóak.

Minden korosztály számára bátran ajánlom a flanel ágyenműhuzat garnitúrát! Kitűnők karácsonyi ajándék is lehet! Válassz a hálószoba hangulatához illő mintázatú flanel ágynemű garnitúrát – és megtapasztalhatod az igazi flanel ágyneműhuzatok varázsát!

Vidám, békés karácsonyt Mindenkinek!