Blog

Vidám színek, mesés álmok színes krepp ágyneműkkel!

Dizon
Dizon
2020.05.27 10:17
Vidám színek, mesés álmok színes krepp ágyneműkkel!

Háziasszonybarát krepp ágyneműhuzat garnitúrák.

A krepp ágyneműk több szempontból is előnyösek a folyton rohanó háziasszonyoknak, hiszen nem kell vasalni és extra gyorsan meg is száradnak. A dizon.hu weboldalon rendelhetsz 3 részes garnitúrát, 6 részes garnitúrát és 7 részes ágyneműhuzat garnitúrát is, ha nagy a család.

Azoknak, akik szeretnek osztozkodni a takarón, nekik ajánljuk a 6 részes dupla paplanos, franciaágyra való ágynemű garnitúra szettet. A dupla paplan huzat mérete ez esetben 200 x 220 cm.

A 3 részes ágyneműgarnitúra egyszemélyes ágyakra való. A szett 1 db kispárna, 1 db nagypárna és 1 db egyszemélyes paplanhuzatból áll.

A 6 részes krepp ágyneműhuzat garnitúra két személy részére ideális. Tartalma 2 db kispárna, 2 db nagypárna, 1 db nagyméretű paplanhuzat (200x220 cm) és 1 db nagyméretű lepedő, ami 220 x 240 cm.

 

A 7 részes krepp ágyneműhuzat szintén franciaágyra illő, de a nagypaplanos méret helyett 2 db normál, egyszemélyes paplanhuzatból áll (140 x 200 cm). Emellett 2 db kispárnahuzat, 2 db nagypárna huzat és 1 db lepedő található meg benne. A lepedő mérete 220 x 240 cm.

Finom puha, extra minőségű kevert szálas pamut anyaga minden este elcsábít. Széles és folyamatosan bővülő választékunk van mindenki számára, akik imádják a vidám, igényes és ízléses ágynemű huzatokat. A hölgyeknél népszerűek a színes, mintás, flamingós és pillangós krepp ágynemű huzatok, a férfiaknál pedig az elegánsabb, kissé erőteljesebb szürke, fekete és fehér színösszeállítás uralkodik a hálószobákban.

Nagyon kedveltek a minőségi, krepp, kevert szálas ágynemű huzatok. Ez köszönhető annak is, hogy szuper jó légáteresztő és nedvszívó képességük van, gyorsan száradnak, kellemes tapintásúak. Modern és hagyományos minták, vidám színek egyaránt megtalálhatóak a krepp garnitúrák között is. Minden igénynek, minden korosztálynak megfelelően egyszemélyes, vagy családi, duplapaplanost is rendelhetsz. Válassz krepp ágyneműt, ha nem szeretsz vasalni, vagy ha az értékes időd nem szándékoznád azzal eltölteni. Sokan más ágyneműt használnak télen és nyáron. A krepp ágyneműhuzat abba a kategóriába tartozik, amelyet minden évszakban bátran alkalmazhatsz hálószobádban. Vendégvárónak is kifejezetten ajánljuk, no nem csak a vasalásmentesítés miatt, hanem kényelmes anyaga okán is bátran húzhatod fel frissen mosott, finom illatú takaródra, párnádra a meghívottjaidnak. Válassz ehhez valami vidám, megmosolyogtató, barátságos garnitúrát.

Varázsolj magadnak elbűvölő hálószobát krepp ágyneműinkkel.