Blog

Kedvenc városunk az ágynemű garnitúránkon

Dizon
Dizon
2020.02.24 19:27

Kedvenc városunk az ágynemű garnitúránkon

Beszéljünk a letisztult eleganciáról, ami a lakásunkban a közvetlen környezetünkben az ágyneműnkön van jelen. Jelen esetben, ebben a fehér alapon grafikus mintával ábrázolt városi utcakép ágynemű garnitúra tekintetében, aminek ráadásul a másik oldala enyhe halvány mályvaszínű.

Csodálatos és kellemes érzést nyújt egy ilyen pazar képeslapba illő minőségi flanel ágyneműben lazítani, lustálkodni, pihenni . A kép hangulata , ami az ágyneműhuzat garnitúrán kirajzolódik egy hangulatos város képét idézi amit a lágy színű virágok még inkább idillivé tesznek. Nagyon hajlamosak vagyunk mi emberek a rossz idő hatásait befogadni az érzéseinkbe és e miatt felgyülemlik bennünk a negatív életérzés. Ezért tegyűnk meg mindent, hogy visszahozzuk a környezetünkbe a jó kedvet elősegítő dolgokat, még az ágynemű garnitúra tekintetében is.
Ez a kedves igényes flanel ágynemű tökéletes arra , hogy ne a mindennapi problémákra és a feszültségre figyeljünk hanem vonatkoztassunk el egy picit  erre a príma minőségi  kellemes  flanel ágyneműre. Az ágynemű belső része nyugtatóan lágy mályva szín amit ki is forgathatunk ha éppen úgy tartja a kedvünk. A mályva szín  hűvös és langyos is egyszerre megy a pasztell , a hideg és az enyhén meleg színekhez is az ágyneműhuzat garnitúrán. Mályva szín elomlóan lágy ezért a meghittséget és nyugalmat tükrözi.

Az ágyneművel is legyünk magunkhoz és a szeretteiinkhez kedvesek és kényeztessük magunkat ezzel a minőségi flanel ágyneművel hiszen megérdemeljük a kényelmet a hálószobánkban ahol a meghitt pillanatokat és pihenésünket töltjük nyugalomban és harmóniában. Minden megoldandó helyzet, probléma ami adódik a hétköznapokban és az ehhez kapcsolódó stressz nagyságrendileg oldható ha az otthonunkat harmonikus berendezési tárgyakkal, textíliákkal vesszük körül, és ehhez hozzátartozik az ágyneműnk minősége és színvilága is. Nagyon jó pihenést testi, lelki feltöltődést kívánok ebben a flanel meleg ágyneműben.