Telefonszámunk: +36-30-509-2418 | +36-30-121-5354 | Email címünk: info@dizon.hu
BLACK FRIDAY AKCIÓ! Akár 40% kedvezmény! Ingyenes szállítás!
Blog

Ágyneműhuzat garnitúra a zavartalan alvásért!

Dizon
Dizon
2020.02.24 18:35
Ágyneműhuzat garnitúra a zavartalan alvásért!

Ágyneműhuzat garnitúra a zavartalan alvásért!

 

Szeretnél végre minden éjjel jól, és zavartalanul aludni egy olyan szobában, mely a nem csak kényelmes, de igazán esztétikus is? Ezzel a hét részes kevert - szálas pamut ágyneműhuzat garnitúrával, minden igényed maradéktalanul kielégül, és minden reggeled frissen, és energiával telten fog indulni!

Ágyneműhuzat vásárlásnál sok mindenen kell rajta tartani a szemünket, ha igazán olyan szeretnénk, amely formailag tetszik, és nagyon kényelmes alvás esik benne. Ezek a dolgok sok kis összetevőből állnak össze. Ilyen például az ágyneműhuzat színe.Ezen az ágyneműhuzat garnitúrán a két legjelentősebb szín, a barna és a sárga. Két olyan színről van szó, melyeknél oda kell figyelni arra, hogy milyen például szoba színe, bútorai és az elrendezése. Egy ilyen ágyneműt olyan szobában érdemes használni, mely alapvetően világos, akár a fekvését, akár a színeit tekintve. A barna szín, egy barátságos, ma trendi és ’’ álom barát ” árnyalat, mely igazából mindenkinek jól áll. A barna különösen pihentető hatással van szemünkre. Álomba ringatja használóját, és mély álomban is tartja egész éjszaka, így hozzájárulva a kiegyen súlyozott, és zavartalan éjszakákhoz.

Szolid, kockás mintája, szinte mindenfajta szobaelrendezéshez passzol, így nem kell attól tartanod, hogy mind színben, mind stílusban illik a szobához, de valamiért mégsem illik bele teljesen a szoba hangulatába. Szépen eldolgozott precíz, színösszeállítással és mintakontúrokkal rendelkezik ez a hét részes ágyneműhuzat garnitúra.

Másik fontos kis részlet, amely elengedhetetlen a kellemes nyugodt pihenéshez, az nem más, mint az ágynemű anyaga. Ez az egyik legfontosabb szempontnak kell lennie, hiszen ez befolyásolja leginkább az alvás minőségét. Lágy, kevert – szálas pamut anyagösszetétele, finoman simogatja bőröd egész éjjel, hogy neked csak az álmaiddal kelljen foglalkozni. Kiváló anyag ez akár télen akár nyáron, így egész évben élvezheted a friss reggeleket ebben a 7 részes ágyneműhuzat garnitúrában.