Blog

Fantasztikus 3D ágyneműhuzat garnitúrák!

Dizon
Dizon
2020.05.28 14:50
Fantasztikus 3D ágyneműhuzat garnitúrák!

Igényes 3D mintázatú ágyneműhuzat garnitúrák, egyszemélyestől egészen a nagycsaládosig!

Ágyneműhuzat mindenki otthonában megtalálható. Az imádnivaló 3D garnitúrák mindenkivel megkedveltetik magukat lehengerlő bájukkal és elbűvölő mintázatukkal. Számtalan figura közül válogathat az, aki fel szeretné újítani otthona ágynemű készleteit. A gyermekek számára szebbnél szebb, állatos, lovacskás, delfines, cicás, kutyusos, flamingós stb ágynemű kínálatunk van. A férfiak leginkább a különböző városos ágyneműhuzatokat kedvelik. Ilyenek pl London, Párizs, New York vagy Róma. A hölgyek pedig oda vannak a virág mintákért, ezekből sincs hiány 3D-s ágyneműink között. Számtalan színvilág és stílus között válogathatsz.

 

Kis változás, de nagy öröm, amikor újra cseréljük régi, elnyűtt ágyneműinket. Varázsold el magad minden este a három dimenziós képpel megalkotott ágyneműdben. Együtt aludhatsz kedvenc lovaiddal, vagy cicáiddal.

Vigyél színt, üde frissességet és egy kis varázslatot otthonodba, hálószobádba. A 3 részes ágyneműgarnitúra a szabványméretű kispárna huzatból, nagypárna huzatból és a 140 x 200 cm-es, szintén szabványméretű paplan huzatból áll. A 7 részes szett 2 db 140 x 200 cm-es paplanhuzatot tartalmaz, 2 db kispárna-, 2 db nagypárna huzatot, valamint 1 db nagyméretű, kétszemélyes, franciaágyra való lepedőt. Ennek mérete 200 x 220 cm.  Rajongsz az állatokért? Hajtsd boldogan álomra fejed a kedvenc imádott kutyusoddal.

A nagy világjárók, utazást kedvelők pedig New Yorkban ébredhetnek, ha 3D-s párnájukon és takarójuk alatt eszmélnek reggel. Élethű mintájú, finom és minőségi pamut anyagból készült ágyneműd között fel sem akarsz majd kelni. Kiváló és hasznos ajándékötlet bárki számára egy ágyneműhuzat garnitúra. Anyaguk kevertszálas pamut, amely gyengéd, puha, bőrbarát. Az ágyneműhuzatok mosását mosógépben 40 fokon ajánljuk, kifordítva és begombolva. Így sokáig színtartóak maradnak. Miért válnál meg kedvenc mesés ágyneműdtől idő előtt? Nem sok olyan háziasszony van, akinek kedvenc időtöltése az ágyneműk lehúzása lenne otthon. A férfiakról nem is beszélve :) Viszont egy új, vidám, frissen mosott ágynemű, melyen kedvenc kutyusod, vagy kedvenc városod csábít esténként, meghozza a kedvet. Könnyen száradnak, nem gyűrődnek, tehát gyerekjáték a karbantartásuk.