0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Utazótáska

Utazol, de a bőrönd nem igazán a Te stílusod? Akkor számodra megfelelő választás az utazótáska

Az utazótáskákat különböző méretekben találod meg kínálatunkban. Mint a neve is mutatja, ideális választás utazáshoz. Webáruházunkban többféle méretben találsz utazótáskát az „s” mérettől egészen az „XXL” méretűig. Egyik nagy előnye a bőrönddel szemben, hogy használaton kívül összehajtva kis helyen is elfér.
A táskatervezők szerencsére már ehhez a típushoz is előálltak az ötlettel, hogy bőrből is készüljenek utazótáskák. Így már nem csak a hagyományos sportos változattal utazhatunk, hanem választhatunk valódi bőrből készült utazótáskát útitársnak. Üzletembereknek jobb megjelenést biztosít, ha nem egy sportos utazótáskával utaznak egy tárgyalásra, hanem egy elegánsabb bőr utazótáskával.
De természetesen a közismertebb változata is hű társunk lesz. Egy utazás alkalmával a praktikusságot és az utazótáska pakolhatóságát is szem előtt kell tartani ahhoz, hogy elkerüljük a pakolással járó kellemetlen meglepetéseket.