0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Övtáska

Az övtáska, ami egy időre kivonult a divatból, de néhány éve megújulva tért vissza

Az övtáska igazán hasznos mindkét nemnek. A divat hosszú évekre megvált tőle, de aztán szerencsére megújulva tért vissza. Manapság több anyagból készülnek, így mindenki kedvére válogathat a divatosabb övtáskák közül. Ha nem szeretnél vászonból készült övtáskát a hétköznapokra, akkor már választhatsz bőrből készült övtáskáink közül is. A gyártók általában törekednek a stílus és dizájn mellett a vízhatlan anyagú övtáskák előállítására is.
Az övtáskákból többfélét is találsz kínálatunkban. Mind anyagában, mind színében és kialakításában.  Lehet 1 vagy több rekeszes. A fő részeken kívül néhány övtáska rendelkezik még kisebb zsebekkel is. Ezek lehetnek nyitottak, zipp-zárral záródóak, vagy ráhajtósak. Az övtáskák méretükben is eltérőek lehetnek, hiszen nagyságukat a rekeszek száma határozza meg.
Némelyik övtáska bár picinek tűnik, de sokkal több minden fér bele, mint gondolnánk :) . Használd bátran a hétköznapokon vagy kiránduláshoz, s mindig kéznél lesz amire éppen szükséged lehet.