0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Alkalmi táska, Retikül - Elegancia

Különböző alkalmakra különböző stílusú alkalmi táska

Mindegy milyen összejövetelre vagy hivatalos, webáruházunk kínálatában megtalálod hozzá a megfelelő alkalmi táskát. Különböző anyagok, fazonok és méretek közül választhatod ki az elképzelésednek, öltözékedhez megfelelőt. Az alkalmi táska nem feltétlenül jelent egyet a borítéktáskával. Különböző alkalmakhoz különböző stílusú táskák illenek. Például egy színházi megjelenés alkalmával nem elvárás a borítéktáska használata, hiszen ez kiváltható egy szintén elegáns női oldal alkalmi táskával. Ez lehet műbőrből, vagy bőrből készült alkalmi táska is. Minden esetben figyelni kell, hogy öltözékünkhöz a megfelelő anyagú, színű és stílusú alkalmi táskát válasszuk, hiszen a nők számára fontos, hogy megjelenésük esztétikus legyen. Egy keresztpántos bőrből készült táska is lehet alkalmi, ha a megfelelő öltözékkel viseljük.
Hölgyeim, fontos, hogy az alkalmi táskátok akkor illik öltözéketekhez, ha színben és anyagában megegyezik a cipőtökkel (és ha van), az övetekkel.