Termék kategóriák

60x120 matrac

Gyerek matrac 60 x 120 cm méretben.

Az alvás gyermekeink számára még fontosabbak, mint nekünk, felnőtteknek. A gyerekek fejlődő szervezetének a minőségi alvás és az elegendő alvásidő is elengedhetetlen, ezért nagyon fontos a tökéletes alvási körülmény kialakítása, aminek alapja az ágyon lévő gyerekmatrac.

Válogass prémium gyerekmatracok között és vásárolj kényelmesen, online.

A természetes kókusz gyerekmatrac a legjobbat adja a gyermekeknek, a kókuszrétegnek köszönhetően pedig remekül szellőzik, atkamentes és antiallergén.

A kellemes tapintású kókusz gyerekmatrac megfelelő alátámasztást ad az éjszakák során a gyermekek testének, amin biztosan jól fognak aludni.

A gyerek matrac méretek különbözőek lehetnek. Tekintsd meg a 70x120 cm gyerekmatrac, 70x140 cm gyerekmatrac, 80x160 cm gyerekmatrac méreteket is.

Webáruházunkban lehetőség van egyedi méretben is matrac rendelésre. 

Tovább

Nem lehet eléggé kihangsúlyozni és elégszer elmondani, hogy mennyire fontos az alvás minősége és a környezet kialakítása, ahol minden éjjel aludni fogunk. Ez gyermekeink esetében még kiemelkedőbben fontos, hiszen ők még napi 10-11 óra alvást igényelnek.

Gyermekeink fejlődő szervezetének módfelett fontos az egészséges alvás. 

A kényelem mellett elengedhetetlen az is, hogy egészséges körülmények között hajthassák álomra fejüket napközben és éjszaka is. Ehhez nagyban számít a gyerekmatracok minősége, mérete és kényelme.

A gyerekmatracok nézegetése közben két dolog van, amire elsősorban figyelni szoktak a vásárlóink:

  • Kényelem
  • Megfelelő alátámasztás

Ez a két dolog a legfontosabb, de hogy melyik gyerekmatrac milyen tulajdonságokkal bír, némi tájékozódást igényel vásárlás előtt.

Minden gyerekmatrac adatlapján olvashatóak a legfőbb jellemzőik, melyek segítségével könnyebb lesz a választás.