0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezve:
sveda.laszlone@gmail.com
Kijelentkezés
0 hozzászólás | 2018. szeptemper 18, kedd 12:31

Egy pléd, amely dizájnos, ízléses, szép lovas mintájával mindenki tetszését elnyeri. Méretét tekintve lehet ágytakaró egyszemélyes ágyon. Ez a barna lovas pléd kicsik és nagyok kedvence lesz. Barátságos mintázata és kellemes világos alapszíne miatt szerintem mindenki tetszését elnyeri. Puhaságának nehéz ellenállni. Ez a pléd mindenhol megállja a helyét. 

0 hozzászólás | 2018. szeptemper 11, kedd 10:52

Ez az étkészlet a látványával fogja megnyugtatni, elbűvölni. Ha szereti a levendula illatát, és színét, akkor ez elnyeri a tetszését. Ebben az igényesen díszített levendulás étkészletben nem fogunk csalódni.

 

0 hozzászólás | 2018. április 02, hétfő 19:32

A Tavasz beköszöntével úgy gondolom lakásunk – otthonunk is megújulásra vár. Végig sétálok az előszobától a nappalin keresztül a konyhába-, étkezőbe-, fürdőszobába és a hálószobába, és jól látható a szőnyegeink is megújulásra várnak. A letisztult formák-, és színek kedvelőinek javaslom a tört-fehér shaggy szőnyegeinket 5-8 féle méretben. A ki kiegészítő összekötő mérettől kezdve egészen a nagy terekig, akár 300 x 400 cm méretben is választható a tört-fehér hosszú szálú shaggy szőnyeg.

0 hozzászólás | 2018. március 18, vasárnap 16:02

Javaslok egy ágyneműhuzatot azok számára akik szeretik a virágokat, de egyik különleges faját a kaktusz féléket. Egyedi mintázatú ágyneműhuzat, viszont anyaga elvarázsol amikor belebújsz. A kaktuszfélék összes virág az Újvilágban Amerikában honos. A kaktuszok tulajdonképpen igénytelen növények nagy az alkalmazkodóképességük, viszont a  napfényt és a vizet ők is nagyon nagyon igénylik. Sivatagi körülményeket is kedvelik.

0 hozzászólás | 2018. március 11, vasárnap 19:55

Végre, újra beköszöntött a Tavasz! – Szikrázó nap sugarai járja be az otthonunkat - de különösen a  nappaliban a virágok között szikráznak a tavasz fények. Pezsdítsd fel nappalid padlóját egy új gyönyörű világos krém színű, pihe-puha micro plüss shaggy szőnyeggel. Bármely padlózaton kitűnően mutat, legyen az parketta-, laminált padló-, kőburkolat. Mindenképpen egy melegséget visz még pluszban a nappalidba, és nem utolsósorban eleganciát.

0 hozzászólás | 2018. március 01, csütörtök 12:13

Végre újra itt Tavasz…!  Reggelente a kismadarak csivitelésére ébredhetünk, ébredezik a természet. A nap sugarai bekukkantanak nappalinkban hálószobánkba, átjárja a házunk minden zugát és a megpillantjuk az karakteres kék szőnyeget. Legfontosabb teendő, hogy otthonunkban egy alapos tavaszi nagytakarítást rendezzünk. Azonnal észrevesszük, hogy ablakainkat megviselte a tél, ráfér egy alapos ablaktisztítás, a függönyeink kicsit elvesztették az élénk színűket, azonnali mosást vasalást igényelnek.

0 hozzászólás | 2018. február 11, vasárnap 13:10

Ez egy olyan textilanyag, ami normál esetben jól szellőzik, és védi a matracot minden külső hatástól. A matracot védő textil a matracvédő, ami egy roppant hasznos kiegészítője minőségi alvás kultúránknak. Ez a légáteresztő matracvédő: antiallergén anyagból készül. A matracvédő gumival rögzíthető mind a 4 sarkán és így stabil tartást biztosít használat közben. Ezt a Natalie matracvédőt ráadásul kis hazánkban Magyarországon gyártják. Azért jó hazai terméket vásárolni és nem mást, mert így a saját gazdaságunkat erősítjük. Az egészség és a minden napi teendőink maximális elvégzése egyenes arányban állnak egymással. A matracokon való pihenés akkor tökéletes, ha matracvédő van matracunkon. Miért jó a matracvédő?

Címkék: matracvédő, matrac
0 hozzászólás | 2018. február 05, hétfő 15:33

Mindenki szereti azt, hogy ha a nappalijában vagy a saját szobájában egy jól mutató szőnyeggel találkoznak az oda belépők, nem beszélve arról, hogy egy divatos vagy akár dizájnos szőnyeg a mi sokszor komor hétköznapjainkat is fel tudja dobni. Ebből a szempontból egy puha és szinte a talpunkat puha szálaival simogató shaggy szőnyeg már nem csak dekorációs kiegészítőként ékesíti a nappalinkat, hanem egy olyan központi elemeként a házunknak vagy lakásunknak, ami sokban hozzájárul annak karakteresítésében és saját stílusunk vagy akár egyéniségünk kifejezésében.  Mint minden szőnyeg, ez a típusú shaggy szőnyeg is könnyen alkalmazható bármelyik helyiségben és lakásunk vagy otthonunk belső enteriőrének kiemelkedő tagja lehet.

0 hozzászólás | 2018. január 31, szerda 12:01

 Az ágyunk megvetése közben mindig egy finom textília simogatja végig kezeinket. Ezt a lakástextilt ágyneműnek hívjuk régies tájszóval ágybelinek nevezték. Az ágyneműk a fekvőhelyűnkön levő paplanok, párnák burkolatát képezik, amelyek könnyen cserélhetők. Az ágyneműk anyaga nagyon eltérő lehet. Van: pamut, flanel, szatén, krepp, és ezeken belül is vannak fajta eltérések, amely a minősítést adja. Az ágyneműk minősítése függ az anyag minőségétől, ez tapintásra könnyen leellenőrizhető. Nagyon fontos szerepe van az ágyneműhuzat garnitúrának, amelybe beburkoljuk magunkat. Az életünk egy részét alvással töltjük, ami regenerálja a testünket és feltölti a lelkünket. Ezért fontos, hogy ez az idő a legnagyobb kényelemben teljen el egy minőségi ágynemű ölelésében.

0 hozzászólás | 2018. január 22, hétfő 19:02

Az élet elengedhetetlen alkotórésze az étel. A legjobb ételek otthon a konyhában készülnek. A fény pedig elengedhetetlen része az életünknek, fény nélkül a világunk nem tudna létezni. A mai korunk vívmánya az elektromosság, a gyertyafényt és szagos petróleumlámpát felváltotta a csillár. Egy szép elegáns konyhai csillár teljes fényt tud biztosítani konyhánkban. A konyhai csillárban világító izzó, amit Edison talált fel megkönnyíti az optimális látást és pótolja a nap fényét otthonainkban. Elég egyetlen kézmozdulat és máris mindent meglátunk a maga valójában. A sötétség leple alatt a háziasszony a konyhai csillár hangulatos fénye alatt serényen süt, főz.  

0 hozzászólás | 2018. január 19, péntek 14:37

A törölköző a minden napunk áldott praktikus textil darabja, a gyerekeknek is fontos darab. A törölközők sajátos tulajdonsága, hogy hamar koszolódik. Ha mindig higiénikusak és tisztán akarjuk látni gyerekeinket, akkor érdemes betárazni a gyerek törölközőkből. Bármilyen jó minőségű is a gyerektörölközőnk, akkor is a sok mosás miatt veszít minőségéből. De van pár hasznos praktika, amivel hosszabb élettartalmúvá tehetjük törölközőinket. Nem elég puha, dörzsöl, vagy szagos a törölközőnk?  Ha nem elég puha több használat után ez lehet attól, hogy kemény a víz, ezért használjunk vízlágyítót. Ha az „illatával” van probléma a törölközőnek, ez attól lehet, hogy elszaporodtak a baktériumok az anyagban.

0 hozzászólás | 2018. január 18, csütörtök 18:29

A gyerekeink is előszeretettel használják a kutyusos dolgokat, ruha, vagy kutyás ágynemű formájában. Minden gyerek arcára mosolyt csal, egy kutya látványa legyen az élőben vagy ágyneműn. Nem újdonság, ha összekötjük a kellemest a hasznossal és meglepjük gyerekeinket egy kutyás ágyneművel. Ha, kinőtte a gyerek az ágyneműt vagy elhasználódott már rohanunk is beszerezni egy sajátos darabot. Miért vásároljunk kutyás ágyneműt?

0 hozzászólás | 2018. január 16, kedd 19:42

A jelen világunk, telis- színes elemekkel, így a lakásunk is színes berendezési tárgyak kavalkádja. Tegyük hát nagyon vidámmá és még színesebbé ezzel a narancssárga szőnyeggel. Minták, fazonok, formák, színek, anyagok, alakzatok, szövés technikák tárházával találkozhatunk. Öltöztessük fel lakásunkat ezzel a rövidre vágott vidám, modern mintákkal reprezentált narancssárga szőnyeggel. Nagyon jó kedélyállapotot hoz létre ez a szín és az ehhez hasonló árnyalatok. Teljes feltöltődést okoz lelkileg, ha leterítünk a lábunk alá egy ilyen narancssárga szőnyeget. 

0 hozzászólás | 2018. január 08, hétfő 19:44

Minden tekintetet odavonz egy ilyen élénk  tégla bordó shaggy szőnyeg ! A szőnyeg látványa magáért beszél. Számomra elég érdekes és egyben különleges is, hogy a szőnyeg alapszínén, ami a tégla bordó, vörös mellírózás találó, ami rendkívül egyedi eljárás. Továbbá ahogy végignézek a tégla bordó kiterített szőnyegen és látom a vastag összefont szálvégekben  a vörös melírt foltokat és olyanná tűnik mintha egy nagy amerikai vörös áfonya-szüretelésen lennék.

0 hozzászólás | 2017. december 06, szerda 14:19

Ha valami erősebb a testesebb színt szeretnél az otthonodba az ágyneműnél, ami egyedi és különleges hangulatot visz a hálószobádba akkor megtaláltad a megfelelő színű és anyagú ágyneműdet. Mert ez a testes robosztus szín egyedülálló domináló szín ugyan de az ágyneműhuzat garnitúrában levő világos virágminta klasszikus, lágyabb hatást gyakorol az összhangra. Az ágynemű színei befolyásolják az emberi érzelmeket és akár a hangulatunk is megváltozhat jó vagy rossz irányba attól függ milyen színű szobába lépünk. A „burgundi” elnevezést először angol nyelvterületen használták 1881-ben, mi most az ágynemű garnitúra színére használjuk nem a vörös borra :)

0 hozzászólás | 2017. december 03, vasárnap 18:08

A szőnyegek illetve a lakástextíliák már a Krisztus előtti korban uralták az otthonunkat.  A különböző,  textíliák lehetőséget adnak arra, hogy kifejezzük egyéniségünket és meghittebbé tegyük otthonunkat Ezért nem mindegy, hogy milyen stílusú formájú, mintájú szőnyegeket használunk padlózatunkon. Nem csak ízlést és hangulatot ad otthonunknak a jól kiválasztott szőnyeg, hanem élettanilag is pozitív hatást gyakorol ránk. Tehát nagyon meg kell gondolni és meg kel hozni a jó döntést, hogy milyen legyen a szőnyegünk. 

0 hozzászólás | 2017. december 02, szombat 11:50

Magas minőségi anyagból előállított selyemangin paplan, kiváló ágyneműhuzattal, amely az anyag tartósságának köszönhetően  rendkívül hosszú ideig fogja biztosítani a benne pihenő emberek nyugalmát és kényelmi színvonalát.A mai trendeknek megfelelően már nem egy nagy vastag nehézkötésű paplannal takarózunk, mint nagymamáink klasszikus közkedvelt dunyhái amiben el lehetet veszni. Hanem egy szuper könnyített dizájnos paplan - párna kellemes színvilágú modern termékkel mint amilyen ez a selyemangin paplan.

0 hozzászólás | 2017. november 14, kedd 23:58

Csodálatos és kellemes érzést nyújt egy ilyen pazar képeslapba illő minőségi flanel ágyneműben lazítani  , lustálkodni, pihenni. A kép hangulata , ami az ágyneműn kirajzolódik egy hangulatos város képét idézi amit a lágy színű virágok még inkább idillivé tesznek. Nagyon hajlamosak vagyunk mi emberek a rossz idő hatásait befogadni az érzéseinkbe és e miatt felgyülemlik bennünk a negatív életérzés. Ezért tegzűnk meg mindent , hogy visszahozzuk a környezetünkbe a jó kedvet elősegítő dolgokat.

0 hozzászólás | 2017. november 12, vasárnap 19:27

Állatbarát vagy? Szereted az állatos ágyneműket? Akkor válassz magadnak gyönyörű állatmintás 3D ágyneműhuzatot. A Cica és Kutya mintás 3D ágyneműhuzatokat megtalálod a pamut és a flanel  ágyneműhuzatok között is. Mindkét ágyneműhuzat 3D változatban és gombos kivitelben választható.

0 hozzászólás | 2017. november 08, szerda 14:21

A szürke shaggy szőnyegünk kiválasztásához sok szempontot kell figyelembe vennünk.  Főbb szempontnak számít a tér, a helység és bútorok mérete, illetve a lakás berendezései, kiegészítői színei.  Továbbá fontos, hogy világos vagy sötét tónusút szeretnénk, ugyanis a világos tágítja, a sötét szűkíti terünket. Ezen szempontok segítségével tehetjük harmonikusabbá otthonunkat, vagy épp feldobhatjuk az unottnak ítélt terünket egy jól megválasztott szürke shaggy szőnyeggel.

0 hozzászólás | 2017. november 05, vasárnap 11:44

Az 3D ágynemú garnitúeák között megtaláljuk az afrikai állatok mintáit-, az európai állatok mintáit-,  az óceánban élő állatok mintáit-, sok-sok féle gyönyörű virág mintát-, és nem utolsósorban a nagyon keresett Hajó-, vitorlás ágynemű garnitúrák mintázatai is. Ezek a 3D ágyneműk kaphatók  egy személyes, kétszemélyes változatban is. Megjelent a 3D ágyneműhuzatok között a  két személyes dupla paplanos (melnyek méretet: 200 x 220 cm) változat is. Válogathatunk kedvünkre.
 

0 hozzászólás | 2017. november 03, péntek 19:33

Újra itt a Tél –pam…pam..! Várjük az év legszebb és legmeghitebb ünnepét a KARÁCSONYT! Várjuk az ajándékozással  együtt járó élményeket. Érezzük a szeretteljes pillanatokat egymás felé. Minden megváltozik! – nem is mindig lehet ezeket az érzésekt szavakba önteni.A ház minden pontja fényárban úszik ezen az estén, és még a háloszobáink hangulata is más.. Milyen ágynemű garnitúrát válasszunk a téli hónapokra? Milyen legyen az anyaga, mintázata, színvilága?

0 hozzászólás | 2017. november 03, péntek 16:03

Unisex a bordó ágynemű?

Ez jó kérdés ágynemű vásárlás előtt.  Főleg akkor, ha ajándékba szánjuk,  férfinak vagy nőnek szánjuk?  Meg kell nézni, hogy az ágynemű egyszínű vagy mintás –e. Milyen a mintázata az ágyneműben. Kisebb, nagyobb, klasszikus vagy modern? A bordónak melyik árnyalata?
Ezekre a kérdésekre, ha meg van a válasz, akkor sokkal könnyebb a döntést meghozni. Természetesen vannak akik az első ránézésre eldöntik, hogy megfelelő -e az ágynemű az adott személynek.

0 hozzászólás | 2017. október 28, szombat 13:56

Bizonyára szembesültél már azzal, hogy rengeteg féle ágyneműhuzattal találkozhat a boltok polcain, vagy az interneten is.  Most bemutatunk neked egy oroszlános ágyneműt, mely biztosan hamar a kedvenceddé fog válni. Ágyneműhuzatokat nem csupán higiéniai és design miatt szeretjük,hanem azért is, mert bármikor hangulatunkhoz illőre cserélhetjük. Ezzel az oroszlános ágyneművel igazán különlegesség teheted szobádat, és 3D hatásának köszönhetően sosem érzed magad egyedül. Köztudott, hogy az oroszlán nagy tekintéllyel bír, ezért a történelemben, de a művészetben és irodalomban is meghatározó szerepe van.

0 hozzászólás | 2017. október 19, csütörtök 17:32

Mai napon bemutatjuk Nektek ezt a különleges 3D delfines ágyneműhuzat garnitúrát, amely hálószobád legegzotikusabb és hangulatosabb darabja lesz. Kezdetekben ágyneműhuzatokat csupán a funkciójuk miatt alkalmazták, ezért nem volt divatja.
Mára az ágyneműhuzatoknak is divatja van, ugyanis az egyszerűtől az extrémebb, akár 3D delfines ágynemű garnitúra közül válogathatunk. Mindnyájunknak vannak kedvenc állataink, bár vannak olyanok, amiket nem tudunk tartani, viszont ezzel az ágyneművel szinte velünk lehetnek. 3D hatásának köszönhetően szinte úgy érezzük, hogy ezekkel a delfinekkel úszunk, mikor delfines 3d ágyneműnkön fekszünk. Szobánk egészen különös alkotó eleme lesz ez a delfines 3D ágynemű, ugyanis hangulattal ruházza fel hálószobánkat. 

0 hozzászólás | 2017. október 19, csütörtök 16:45

Ahogyan mondani szoktuk, ebben a rohanó világban szinte nincs időnk megállni pedig mindnyájunknak szükségünk van nyugalomra és pihenésre. Biztosan Te is szeretnél egy fárasztó nap után megpihenni, amire ez a Damien lila shaggy szőnyeg a megoldás. Évközben nem minden esetben tehetjük meg, hogy elmenjünk pihenni, pedig sokszor lenne energiára szükségünk. Sokféle módon kerülhetünk nyugalmi állapotba, ám a legjobb, hogy otthonunk lila shaggy szőnyege is megadja ezt nekünk.  Nem csupán színének köszönhetően lazulhatunk el egy fárasztó nap után, hanem puha, kellemes tapintásának köszönhetően is.

0 hozzászólás | 2017. október 05, csütörtök 20:52

Plédre igenis szüksége van minden háztartásnak. A pihenésekhez, a délutáni sziesztákhoz, esti beszélgetésekhez, a hideg téli esték összebújós pillanataihoz nélkülözhetetlen egy finom pihe-puha pléd. Ezekben a pillanatokban nem is vágysz másra csak, hogy az otthon melegében bekucorodj egy kellemesen puha pléd alá filmet nézni vagy olvasni.

 

0 hozzászólás | 2017. október 05, csütörtök 20:00

Az ágyneműhuzatok fontos szerepet töltenek be egy háztartásban. Ez nem volt mindig így, de mára már a divatja is kialakult. Mindig is nélkülözhetetlen kellékként tekintettek rá, de csak mostanában kapott nagy hangsúlyt. Régen csak a funkciója betöltése végett alkalmazták, persze díszítések, hímzések azért találhatóak voltak rajta, de elenyésző mértékben. Az ágynemű óvására alkalmazták leginkább az ágyneműhuzat garnitúrákat.

0 hozzászólás | 2017. október 05, csütörtök 08:06

Manapság bizony elmondható az, hogy egy háztartásban nemcsak a praktikusság és a hasznosság fedezhető fel, de adunk a külcsínre is. Igen, ezt persze mindenki belátja, és ez alól a konyha sem kivétel. Egy adott termék már ne csak jól használható legyen, de nézzen is ki valahogy, ha ráadásul megy a konyha színeihez, designjához, stílusához, akkor megnyertük a jackpotot. Ezt nem is olyan nehéz kivitelezni manapság, hisz minden kapható, minden színben, nincs olyan kombináció, amely ne létezne valamilyen formában.

0 hozzászólás | 2017. október 03, kedd 10:21

A tökéletes ágyneműhuzat garnitúra kiválasztásánál, rengeteg szempontot kell szemünk előtt tartanunk.
De a legfontosabb, hogy esztétikai és kényelmi szempontból is megfelelő legyen. Hálószobánkban, nagy gondot fordítunk a berendezésekre, a tájolásra, a színekre, de ugyanilyen fontos a lakástextíliák tökéletes kiválasztása is. Az ágyneműhuzatokra, viszont sokan nem fordítanak ennyi energiát, pedig kellene. Hisz ebben hajtjuk álomra fejünket és töltünk benne több óra hosszát. Valamint hálószobánk egyik legmeghatározóbb darabja, az ágyneműhuzat, mely nagyban hozzá járul az alap hangulathoz.

0 hozzászólás | 2017. szeptemper 20, szerda 09:40

Szeretnéd elkápráztatni vendégeidet? Ezzel a tányérkészlettel megteheted.

Kiválasztása gondos oda figyelést igényel, hisz mára már számtalan modellel találkozhatunk. Mintázatukban, színeikben, formáikban, nagyságaikban egyaránt eltérő darabokkal állhatunk szemben. Épp ezért, ugye nincs is olyan könnyű dolgunk kiválasztani a konyhánkhoz, ebédlőnkhöz a legmegfelelőbbet. Jogosan mondhatjuk, hogy az étkészletek háztartásunk ékességét alkotják.

0 hozzászólás | 2017. augusztus 30, szerda 12:07

Az irodákban egyre használatosabbá vált a szőnyeg.

Az otthonos környezet kialakítása érdekében, egyre többen használnak irodai szőnyeget, hisz az ott dolgozó emberek ébren töltött idejük nagy részét a munkahelyükön töltik, ezért fontos a megfelelő irodai környezet kialakítása. A munkavállalók kedély állapota, kreativitása és hatékonysága is függ a környezettől. Az irodai szőnyeg kiválasztásakor, ügyelnünk kell, hogy harmonizáljon a térrel és a berendezésekkel. Valamint, hogy egy modern, trendi és tetszetős darabot válasszunk. Ne nagymamánk poros szőnyegét hozzuk fel a pincéből, mert az sokat nem segítene a munka terén. 

 

 

 

<< Előző
< Első
[1] [2] [3] [4] [5] KÖVETKEZŐ >>
Utolsó >